Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Webinarium om ledarskap

Bengt Kallenberg, ledarskapskonsult

Den 10 mars arrangerade Saco seminariet Ny som chef i Uppsala, under ledning av Bengt Kallenberg. Ett seminarium om ditt personliga ledarskap, dina styrkor, olika situationer du kan ställas inför och några av de vanligaste fallgroparna att se upp med, för den som är ny som chef. Seminariet spelades in och här kan du titta på seminariet i efterhand

Innehåll:
- Ny som chef – vad händer?
- Vad behöver du för att lyckas?
- Dina intentioner, ledstjärnor och mål för ditt ledarskap
- Vilken är din ledarstil?
- Se, använda och utveckla styrkorna
- Leda tidigare kollegor
- Mod att fatta beslut, vara tydlig och delegera
- Hur en grupp utvecklas till ett samspelt team – ledarens roll
- Fyra vanliga fallgropar att se upp med
- Tips på hur du fortsätter vässa ditt ledarskap

Bengt Kallenberg är civilingenjör och arbetar med ledarskapsutveckling, coaching, grupputveckling, karriärfrågor, seminarier och författande. Han har många års erfarenhet från egna chefs- och ledarpositioner inom både större och mindre företag. Han har skrivit fyra böcker, den senaste är Laget framför jaget – gott samarbete i praktiken


Medlemserbjudande från Danske Bank

Du som är medlem i TEV har nu tillgång till en hel del exklusiva förmåner hos Danske Bank, genom ett samarbete mellan Tandläkarförbundet och Saco. Bolån från 1,29 %, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och egen personlig rådgivare är några exempel på vad det innebär för dig. 

För dig som driver eget företag erbjuder Danske Bank dessutom ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten.

För att kunna ta del av Danske Banks medlemserbjudande behöver du uppge ditt medlemsnummer i TEV. Detta hittar du på din senaste faktura. Du kan också kontakta oss på info.tev@stlf.se eller 08-666 15 30 för att få ditt medlemsnummer. Det ska enligt uppgift även fungera att teckna sig till erbjudandet med hjälp av sitt personnummer. 


Följ styrelsens arbete i TEV

Måndagen den 7 mars hade TEV:s styrelse sitt första fysiska möte detta år. Man diskuterade flera viktiga frågor som just nu är aktuella i TEV:s egen verksamhet, Tandläkarförbundet och övriga samarbetsorgan inom tandvård och folkhälsa.


Möjlighet till ny marknadsföring

Snart lanseras en kostnadsfri CV-portal för alla medlemmar i TEV. Där kan du registrera alla dina meriter, utbildningar, arbetserfarenheter och fortbildningar, samt vilka behandlingar du utför som tandläkare. Allt detta blir sedan sökbart i en portal för patienter som letar ny tandläkare - eller som vill veta mer om sin tandläkare.

Just nu arbetar vi med att utveckla en mer avancerad teknisk lösning och därför har lanseringen av portalen blivit något försenad. Vi återkommer med mer information.  


Prenumerera på chefsnyheter

Behöver du hålla dig uppdaterad och få tillgång till ny kunskap, men har svårt att få tid till omvärldsbevakning? Prenumerera på Sacos chefsnyheter!

Chefsnyheterna kommer ut varannan fredag och innehåller senaste nytt om chefer och ledarskap, ofta med anknytning till aktuell forskning. Det kostar ingenting. 


Vi önskar alla medlemmar

en riktigt Glad Påsk!

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.