Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Här kommer en påminnelse i sista minuten angående mässan i Tranås, den 30-31 mars! Se också vår film från Södertälje, nedan: mycket stor nytta med ActiLeg!

Välkommen till Tranås 30-31 mars!

Nu är det ett bra tillfälle att besöka Tranås: Välfärdsteknologimässan startar på onsdag den 30/3, se nedan! Där kan du få testa ActiLeg- den kontaktskapande trampmaskinen framtagen för äldrevården, och Treax tryck- och balansplattor, speciellt framtagna för strokerehabilitering och balansträning. Se programmet nedan.
Välkommen!


Mässa i Tranås den 30-31 mars

Välkommen att besöka oss på Välfärdsteknologimässan i Tranås, den 30-31 mars! Vi visar ActiLeg trampmaskin för äldre/demensvården, samt Treax tryck- och balansplattor.

Mässan genomförs på Holavedsgymnasiet, Gillesgatan 4, Tranås. Dagarna är uppdelade i olika besökspass: dagtid för medarbetare inom Socialtjänsten och politiker, även för besökare från andra kommuner i regionen. Kvällspass den 30/3 kl. 17-20 för medborgare och andra intresserade.
Mer info, ladda hem pdf.

 


ActiLeg, enkel och glad rörelseträning

ActiLeg på Orust

ActiLeg är ett svenkt hjälpmedel, mycket populärt i Småland, Göteborg, Uppsala, Jämtland, på Gotland  samt i övriga landet. ActiLeg flyttas enkelt till den som skall träna: man rullar bara fram ActiLeg:en till personen som kan sitta kvar i sin trygga stol eller rullstol, inom- eller utomhus. Sedan "cyklar" man tillsammans tack vare de sammankopplade pedalerna, samtidigt som man har en trevlig pratstund kanske om "gamla tider", som ofta kommer fram igen när man trampar. Man kan träna utomhus eller inomhus, som man vill. Enkelt för vårdgivare och anhöriga, trevligt och viktigt för vårdtagaren. Se gärna våra filmer!


Månadens film, nr 2

Geranaz, sjukgymnast

Se månadens film nr 2, från Södertälje!

Hör vilka fördelar som Tallgårdens äldreboende ser med ActiLeg, hur de hinner hjälpa fler pensionärer att få träna på den avsatta tiden. Enkelhet, glädje samt konkret nytta med ActiLeg-träningen belyses på ett fint sätt.


Treax, för koordination och balans

Tryckkänsliga plattor med ljussignal, enkelt och flexibelt att träna balans!

TREAX är ett rehabiliteringssystem där man kan konstruera många olika  träningsaktiviteter. Systemet kan utökas med fler plattor i takt med att användarens färdigheter förbättras. Övningar kan göras till sociala lekar där flera användare är aktiva samtidigt. Treaxplattorna kan användas på golvet eller monteras på den speciella väggtavlan (extra tillbehör).
Se film med övningar, ladda hem broschyren!


Dela med dig till dina vänner!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!


Tack för att du läser vårt nyhetsbrev!

Vi vill mycket gärna ha en kontakt med er alla våra läsare för att höra om era erfarenheter och de möjligheter som ni ser att utveckla vården.

Ha det så bra!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB

Välkommen till Tranås nu, fler mässor senare!


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.