Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Tack till alla som besökte oss på Välfärdteknologimässan i Tranås, 30-31 mars!

ActiLeg-"cykeln" kan användas årets alla dagar, oavsett väderlek. Inomhus när det är kall och mörk vintertid eller sämre väder, gärna utomhus på verandan eller balkongen när så önskas. ActiLeg rullas enkelt iväg till den person som vill få en trivsam "cykelstund" tillsammas med någon annan. Man kan sitta kvar i sin stol eller rullstol, utan jobbiga personförflyttningar, påklädning med ytterkläder, m.m. Gemenskap, trygg och anpassad rörelseträning året om, med andra ord!
Se bild nedan, från mässan!

Välfärdsteknologimässan i Tranås

Vi fick många intresserade besökare som testade ActiLeg-"cykeln" och Treax-plattorna, dessutom blev vi uppmärksammade på förstasidan i Tranås Tidning den 31/3.

Läs mer om mässan på denna länk till Tranås Tidning. Man kan där klicka på ActiLeg-bilden i artikeln och förstora den, samt se andra bilder från mässan (klicka på bilden som då syns med Treax-plattorna, exempelvis).

Vi tackar för all uppmärksamhet avseende våra lösningar som förenklar vården för äldre, möjliggör rörelseträning för personer som sitter kvar i sin stol, samt ger nya möjligheter inom stroke-rehabiliteringen!

Ann Sofie och Anette är två av våra besökare i montern, som testade ActiLeg. Vi tackar er båda för att ni ställde upp på en kort film och delade med er av era synpunkter!
Fler filmer.

ActiLeg testas på mässan, Treax-plattorna i bakgrunden.
Test av Treax på mässan

Tryckkänsliga plattor med ljussignal, enkelt och trevligt sätt att träna balans och koordination!

TREAX är ett rehabiliteringssystem där man kan konstruera många olika  träningsaktiviteter. Träna balans, koordinering och kognition samtidigt!

Systemet kan utökas med fler plattor i takt med att användarens färdigheter förbättras. Övningar kan göras till sociala lekar där flera användare är aktiva samtidigt. Treaxplattorna kan användas på golvet eller monteras på den speciella väggtavlan (extra tillbehör).

Se ny film med övningar, ladda hem broschyren!


Kom till Växjö, 20-21 april!

Nästa mässa för vår del heter "Funka för livet" och genomförs  i Växjö 20-21 april: välkommen att besöka oss och testa ActiLeg-"cykeln" och Treax-plattorna!
Gratis entrébiljet samt mer info här.


Dela med dig till dina vänner!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!


Tack för att du läser vårt nyhetsbrev!

Välkommen att kontakta oss: du kanske funderar på om ni kan utveckla äldrevården, samtidigt som ni kan förenkla för er personal och öka de fysiska aktiviteterna för era pensionärer?

Ha det så bra!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.