Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Christina Forsberg

Christina Forsberg är fd länspolismästare för Polismyndigheten i Gävleborgs län, numera tf Generaldirektör för CSN. Hon utsågs till Årets Chef 2015.
Foto: Sveriges Kommunikatörer

Bli inspirerad av Årets chef 2015

Christina Forsberg kom in som tämligen ung kvinna för att axla rollen som ledare i en traditionell, patriarkal och strängt hierarkisk organisation: som länspolismästare inom Polismyndigheten. Genom ett omfattande förändringsarbete lyckades hon och medarbetarna omorganisera och förändra både interna strukturer och den utåtriktade verksamheten. Resultatet blev en moderniserad myndighet med förbättrade verksamhetsresultat, större förtroende hos medborgarna och en bättre arbetsmiljö. Kommunikationen internt och externt var en nyckelfaktor för att lyckas, men självfallet också ett utvecklat ledarskap. Vad har chefen för roll i ett förbättringsarbete? Och vilket ansvar ligger på medarbetaren? 

Nu kan du se hela hennes föreläsning på webben, den är ca 45 minuter lång. 
Seminariet arrangerades av Sveriges Kommunikatörer i mars 2016. 


Marknadsför dig i CV-portalen!

Efter sommaren lanseras en kostnadsfri CV-portal för alla medlemmar i TEV. Där kan du registrera alla dina meriter, utbildningar, arbetserfarenheter och fortbildningar, samt de behandlingar du utför som tandläkare. Allt detta ska sedan bli sökbart i en portal för patienter som letar ny tandläkare - eller som vill veta mer om sin tandläkare. 

Missa inte denna fantastiska möjlighet att marknadsföra dig och din klinik. Vi återkommer med mer information i augusti när registreringssidorna öppnas upp för alla medlemmar!


Medlemsavgiften via autogiro

Du vet väl att du kan betala medlemsavgiften till TEV och Sveriges Tandläkarförbund via autogiro? Läs mer om hur detta går till på vår webbplats!


Sommartider!

Nu går vi in i semestertider och TEV:s kansli är delvis stängt under sommaren.
Se sommaröppettiderna på vår webbplats

Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt glad midsommar
och en skön sommar!


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.