Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.Projekt Akademiska Hus på Karolinska

Akademiska hus byter ut sina belysningsstyrnings-system på Karolinska Institutet i Stockholm till Compare-ITs system. Projektering samt byte av befintliga produkter har redan påbörjats och kommer att fortsätta under sommaren och hösten 2016.


Compare-IT the Movie

Vi lanserar nu vår nya film som ger en kort introduktion till smarta hem med Compare-IT. Filmen finns tillgänglig på hemsidan www.compare-it.se och www.mittsmartahus.se. Filmen är fri att visa i kommersiella sammanhang.

Se filmen>> Compare-IT the movie

Martin Strandqvist som skådis

Är du elinstallatör och intresserad av smarta hem?

Då har du möjlighet att bli en av Compare-ITs certifierade elinstallatörer. Det innebär, att du efter en ½ dags utbildning och ett godkännande av Compare-ITs utbildare, blir certifierad att sälja och installera Compare-ITs smarta hem lösningar.

Efter kursen får du Compare-IT säljpärm som innehåller allt man behöver veta för att sälja och driftsätta Compare-IT smarta hem lösningar.

Intresseanmälan till kerstin@compare-it.se eller ring 0733-19 06 30

 

Projekt Uppåkraskolan i Hjärup

På uppdrag av Skanska Installation, har Compare-IT levererat och i samarbete med Skanskas elinstallatörer driftsatt den nya Uppåkraskolan. Funktioner som innefattas är automatisk tändning/släckning när man larmar av respektive på. Skulle en brand inträffa i byggnaden, kommunicerar systemet med brandlarmet och tänder upp i matsal och sporthall för att underlätta vid utrymning.

Fakta: Byggnaden är totalt 8700 kvm och rymmer 280 elever från förskola till sjätte klass. Uppåkraskolan står klar inför skolstart hösttermin 2016. Beställare är Hemsö.

 

Projekt Smarta lägenheter i Lund

Under vårvintern 2016 har  vindsförråd i Lund byggts om till charmiga vindslägenheter med utsikt över Botaniska Trädgården. Här har man installerat Compare-ITs smarta hemlösning.

Det som framförallt visar att man befinner sig i ett smart hem är den infällda surfplattan på väggen, centralt placerad vid matplatsen, som styr alla armaturer (led spottar, led strips, RGB-led strips, etc) i hall, kök, vardagsrum och sovrum.

Läs mer >> Smarta vindslägenheter i Lund

 

Skön sommar!

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt skön och vilsam sommar! Det har varit ett fantastiskt första halvår för Compare-IT och vi har tillsammans med er bevisat att smart belysningstyrning occh smarta hem alls inte behöver vara dyrt och besvärligt utan tillgängligt för alla. Ni har gett oss stort förtroende som leverantör till omfattande och viktiga projekt och vi kan lova att vi även fortsättningsvis skall göra allt vad vi kan för att ni skall vara nöjda!

Vi har öppet hela sommaren för support och leveranser om än med mindre styrka under juli månad.

Vi hörs igen efter sommaren!

Vännerna på Compare-IT!


Vår affärsidé är att ge människor komfort, trygghet och energieffektivitet  genom att erbjuda smartare lösningar för kommersiell belysningsstyrning och smarta hem.

Vår vision är att alla hus skall vara smarta!

Kontakta Compare-IT på info@compare-it.se eller telefon 040-413700. För direktkontakt se Personal

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.