Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommaren på slottet 2016


Öppna visningar

Som tidigare somrar är det öppna guidade turer onsdagar, fredagar och söndagar mellan 1 juli - 7 augusti. Dessa startar klockan 13 och kostar 100 SEK. Biljtter köps vid entrén.

Välkomna!


Sommarteater: Pinters ASKA

Årets kvalitetsteater är ett samarbete med TEATER BRUNNSGATAN FYRA i Stockholm där Görel Crona och Johannes Brost spelat enaktaren ASKA under våren.

I sommar spelar de 10 kvällar på slottet med premiär den 19 juli. I priset 350 SEK ingår portvin och Skottorps egen  ost.


Chocolateria

Chocolaterian som öppnats i norra flygeln är en spännande och uppkattad nyhet i år.

Här tillverkas det chokladpraliner, men också fika och lättare luncher. Caféet har öppet torsdag-söndag 11-16. Läs gärna mer om vad som planeras i caféet här.


Operafestival på slottet

I sommaren kommer operan till Laholm och Skottorp! I samarbete med Kultur i Halland arrangeras Halland Opera & Vocalfestival och torsdagen den 14 juli kl. 18.30 är det dags för en förtrollande invigningskonsert på slottet. Men även fredagen och söndagen finns möjlighet att höra ljuvlig musik i härlig miljö.


Dryckesmjölk från Skottorps Mejeri

Sedan en tid tillbaka kan ni även köpa mjölk på mejeriet. Mjölken är pastöriserad men ej homogeniserad med naturlig fetthalt – så som mjölken smakade förr!

Självklart kommer mjölken att finnas i Ostbutiken, men även i närliggande livsmedelsbutiker.

 

Ostbutiken har i sommar öppet måndag-fredag 10-17, lördag 10-14 söndag 11-15

 


Följ oss på sociala medier för att se vad som händer i vardagen på slottet!

facebookinstagram

Skottorps Slott, 312 96 Laholm 0430-213 14, 070 -77 28 428

www.skottorpsslott.se

ingmarie@mueller-uri.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.