Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 4/2016

Rapport från premiären av PNF-dagen

Den allra första upplagan av PNF-dagen lockade omkring 140 kunder och samarbetspartners.


Välkommen ENERCON

Enercon Energy Converter jobbar med service och underhåll av vindkraftverk. I Piteå jobbar i dagsläget 15 personer som nu har flyttat in i nya lokaler i Öjebyn.


Vi laddar för elbilar

Från och med den 1 oktober kommer vi att erbjuda laddplatser för elbilar på Furunäset och Acusticum, totalt åtta uttag på vardera stället. Stationerna avser långtidsladdning, vilket innebär att du hyr och får en kod till en dedikerad stolpe/parkeringsplats som i sin tur inte får användas av andra bilar. 

Håll utkik! Mer information om skyltning, hur du bokar etc. kommer inom kort. 


Har du sett Örjans nya bil?

Håll med om att den är ovanligt snygg, vår vaktmästare Örjans nya bil. I denna åker han runt till våra hyresgäster, framför allt på Furunäset men även inne i stan, för att sköta det dagliga underhållet. Han byter t.ex. lampor och lysrör, drar ut soptunnor, skottar snö och genomför enklare installationer. En helt ovärderlig medarbetare helt enkelt, som gör allt för att ge en bra service.  


På besök hos KOMPETENSLAGET

Kompetenslaget jobbar med utveckling av människor och organisationer, med fokus på utbildning och HR. Nu siktar detta sammansvetsade team mot nya mål.


LOKALnyheter

I denna fastighet på Pitholmens Industriområde huserade tidigare Nybergs Mekaniska, innan de flyttade till större lokaler. Lokalerna som mäter ca 2000 m² är lämpliga för mekanisk industri, verkstad och tillverkning. Fastigheten är utrustad med två traverser.
I anslutning finns väl tilltagna markytor. 

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  


Dags att boka MOTORVÄRMARE

Nu är den härliga hösten här och vi räknar med att vintern kommer även i år.

Förbered dig redan nu och boka motorvärmare.

Ring Carina 0911-933 95 för Furunäset och Marina 0911-933 83 för övriga fastigheter. 


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller på
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

CARINA LUNDSTRÖM
Ekonomiassistent

Tid hos PNF: Har varit anställd på heltid sedan 2011. Har tidigare jobbat 27 år hos NBA Energi och Miljöutveckling. 

Dina arbetsuppgifter? Jag administrerar Furunäset, Stadsvapnet, Presshuset, Norrfab och Hed. Jag håller på med hyresavier, kravhantering, bokslut, bilplatser och motorvärmare och fixar underlag till lönehanteringen. Dessutom gör jag passertaggar till några fastigheter.   

Vad är det bästa med ditt jobb? Att jag får följa "mina" bolag hela vägen, från att fakturorna kommer in till bokslut. Jag har lärt mig mycket nytt och jag har utvecklats mycket hos PNF och det är jättekul. Det bästa är även mina kollegor. Vi är ett glatt och härligt gäng. 

VISSTE DU ATT... 
Carina älskar att vara ute i naturen och att fiska, både på sommaren och vintern. Hon tränar tre gånger i veckan och tycker om fysiska aktiviteter, bland annat utförsåkning.
Carina är uppväxt i Roknäs och har spelat handboll i Lillpite IF. I ungdomsåren dansade hon även klassisk balett. 
– Ett speciellt minne är en uppvisning på Perudden, då vi uppträdde med tåskor och jag hade på mig en ljusblå balettklänning med tutu-kjol.


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.