Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Augusti - Oktober 2016

Följ oss på www.foretagarcentrum.se  om vad som händer och sker samt många intressanta nyhetsbrev som kan vara bra för Er! Vi försöker hela tiden utveckla vår hemsida som vi tycker är en bra kanal att kommunicera ut till Er företagare och andra aktörer om vad som händer i Sala och vår omvärld. Gilla oss på vår Facebook-sida
Ny konjunkturrapport från SBA, Stockholm Business Alliance

Västmanland uppvisade den starkaste utvecklingen av antalet påbörjade lägenheter; +50%

Läs rapporten HÄR


AFFÄRSUTVECKLINGSCHECK FÖR INTERNATIONALISERING

Affärsutvecklingschecken gör det lättare för ditt företag att snabbare nå nya internationella marknader eller bredda din internationella marknad ytterligare. Checken ska bidra till en hållbar tillväxt i ditt företag.

Läs vidare HÄR

 


Fakta om svensk turism 2015

Fakta om svensk turism 2015 visar hur turismen och resandet utvecklats volymmässigt ur ett antal aspekter och vilken betydelse den haft för utvecklingen av Sveriges ekonomi, export och sysselsättning. Uppgifterna har hämtats från flera olika datakällor, vilka anges i slutet av publikationen, i kapitlet Definitioner och källor.

Ladda ner publikationen HÄR


Minimässa - för dig som ska starta eget eller är ny som företagare

Den 29 november kl. 16.30-18.30 anordnas en minimässa för nya företagare på Företagarcentrum i Sala. Utställare är offentliga organisationer som arbetar med att stödja målgruppen med finansiering och annat stöd. Det blir också två kortseminarier, ett om finansiering och stöd och ett om skatter för nya företagare.

Läs vidare HÄR


Företagsamma Sala 22 november

Dags för nya tag för Sala - därför vill vi att just Du ska komma den 22 nov!

Företagarna bjuder in till ett nystartsmöte. Du som medlem, företagare, politiker, tjänsteman eller du som kommuninnevånare som tycker att en positiv utveckling i Sala behöver ske är varmt välkommen!

Läs vidare HÄR


Amerikanskt resemagasin på besök i Sala och Svartådalen

Den första veckan i augusti hade Sala besök av en amerikansk journalist vid namn Lance Harrell som arbetar på Premier Travel Media i USA. De ger ut resemagasin och förslag på resrutter till gruppreseinköpare, resebyråer och researrangörer i hela Nordamerika. T.ex. arbetar de mot inköpare av gruppresor och out-door grupper. Det är VKLs idoga arbete med utländska researrangörer och journalister som gjort att Västmanland haft besök av, i detta fall, Lance Harrell från Premier Travel Media.

Under sitt stopp i Sala och Svartådalen besökte Lance, De Wilde Outdoor, Sätra Brunn Hotel & Spa, Sala centrum och Sala Silvergruva. Nu ser vi fram emot flera intressanta artiklar om Sala i deras resemagasin.


Sala Presentkort - den perfekta julklappen

Sala presentkort växer och växer. Över 40 butiker/företag tar emot kortet som betalmedel och det är en stor variation av butiker som erbjuds.

Var med och gynna näringslivet och Salas handel genom att ge bort Sala presentkort till anställda, kunder eller nära och kära.

Läs mer HÄR


Välkommen på e-bokföringsträff!

Sala Sparbank i samarbete med LRF Konsult bjuder in till e-bokföringsträff på bankkontoret i Sala 9 november.

Med e-bokföring sköter du enkelt företagets bokföring.

Läs mer HÄR


Drop-in fika för nya företagare

De första åren som företagare brukar vara hektiska, men unna dig en paus och pratstund med likasinnade över en fika!

Gerd Svedberg, Företagarcentrum och Magnus Eriksson, Företagarna, fikar med er på Företagarcentrum kl. 16.00-17.00 den 7/11, 5/12 och 9/1.

Ingen föranmälan. Ingen kostnad. VÄLKOMMEN!


facebook

Vänliga hälsningar från oss på Företagarcentrum i Sala

 

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter