Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ALEWALDS LÄNGDSKIDDAGAR

ONSDAG TILL SÖNDAG 26-30 OKTOBER
20-50% PÅ HELA

 LÄNGDSKIDSORTIMENTET

Vi har fyllt butikerna i Stockholm och Uppsala med längdskidor och alla skidtillbehör. Vår kunniga och kompetenta personal är på plats tillsammans med våra erfarna leverantörer. Detta för att ge dig möjlighet att hitta rätt utrustning.

 Vallaskola och teknikträning i spåret ingår alltid då du köper längdskidor hos oss.

 

Alewalds är officiell Vasaloppsbutik!

Oktober 2016

Valla

Att valla dina skidor är viktigt. I vår skidverkstad kan du få hjälp med att valla och slipa dina skidor. Du kan även få experthjälp av vår kunniga personal.

Sven-Åke Lundbäck

Möt skidlegendaren i Stockholm
Kom och möt OS- och VM-guldmedaljören samt Vasaloppsvinnaren Sven-Åke Lundbäck. Han visar praktiskt hur du vallar och använder vallatillbehör från Skigo. Sven-Åke finns på plats på Kungsg. 32, från torsdag kl. 13.00 t.o.m. lördag kl. 17.00.


Kom och möt våra samarbetspartners på längdskiddagarna

I Funäsfjällen finns ypperliga förutsättningar för träning, motion och rekreation. Nordic Ski Center bjuder på 300 kilometer preparerade spår. Du har alltid längdspår i världsklass i din närhet. 


Bruksvallsliden har mycket att erbjuda sommar som vinter. Maximera era träningsmål och skidupplevelser här.

Åk fortare, orka längre och ha roligare i skidspåret med det senaste inom träning! WeMeMove är en digital coach speciellt framtagen för skidåkare.

Vi rekommenderar även våra övriga samarbetspartners

Vill du inte längre ha vårt nyhetsbrev, vänligen klicka här. Observera att du i så fall går ur vår stamkundsklubb och förlorar din intjänade bonus!