Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Har du tröttnat på trista filmer?

Då skall du kolla på vår glädjande, humoristiska, angelägna och rykande färska kundfilm från Skurup i Skåne! Glädje och gamla minnen kommer fram, fördelar för både användarna och verksamheten belyses. Ett stort tack till alla medverkande på Bruksgården i Rydsgård, Skurups Kommun, där verksamhetschefen Stefan Jönsson med personal och boende ställde upp så fint för ActiLeg!

Se filmen, en av våra glada filmer i hela vår samling!!

PS: du vet väl att du kan ställa in bildkvaliteten på visningen med hjälp av kugghjulet nere till höger på filmen, samt helbildsläge (bredvid kugghjulet) om du vill det (HD-format ger skarpare bild, helbildsläge ger stor bild). DS.

Glädje och gamla minnen kommer fram i filmen med ActiLeg från Bruksgården

Lyckad mässa i Simrishamn

Intresset var stort i vår monter på Välfärdsteknikmässan i Simrishamn, den 2 november! Det märks att det är ett stort fokus på att underlätta för äldre att få röra på sig, samtidigt som det skall vara enkelt för vårdgivaren. Nyttan med fysisk och mental aktivering inom äldrevården diskuterades ofta, så ActiLeg-"cykeln" och Treaxplattorna var "heta".

Många testade sin balans, koordinering och  reaktionsförmåga med Treaxplattorna. Dessutom uppskattades ActiLeg-"cykeln" mycket, hedrades med bild och kort text i Skånska Dagbladet (Ystad-delen) dagen efter.


Kloka investeringar

Hur får vi bäst nytta av våra investeringar? Hur kan vi hjälpa våra äldre att få en bra vardag?
Att skapa enkla och roliga fysiska aktiviteter är nog bland det bästa vi kan göra för att förgylla vardagen och öka välbefinnandet för många, eller vad tycker du?
Här kommer ActiLeg och Treax-plattorna väl till nytta. Enkel användning, trevlig gemenskap och fysisk samt mental nytta på samma gång!


Snabba leveranser

"Cykla" tillsammans året runt med ActiLeg

Leveransläget är mycket fördelaktigt för närvarande, då vi har byggt upp ett begränsat lager av ActiLeg-cyklar. Detta gäller både för köp och hyra, så de kunder som önskar snabb leverans bör passa på innan lagret tar slut.

För ytterligare inspiration, kolla in våra kundfilmer.

Kontakta oss för priser, volymrabatter och planering av leveranser.


Dela gärna brevet med andra!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!

Vi önskar dig en härlig vinter!


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.