Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hur lär sig hjärnan?

Boka din kursplats i Malmö eller Stockholm!

Vem ska lära sig, vad ska de lära sig och hur ska de lära sig? De didaktiska grundfrågorna styr undervisningen i skolan. Vem som ska lära sig är klart och kursplanerna styr vad de ska lära sig. På frågan hur kan det finnas många olika svar beroende saker som vilken regering som styr, vilka strömningar som är rådande, vilken skolkultur vi jobbar i, vilket elevunderlag vi har samt vad vi själva tycker fungerar mm.

 

För att verkligen kunna svara på hur behöver man också ha kunskap om hur hjärnan lär sig. Vad händer egentligen därinne vid inlärning och hur kan vi öka möjligheterna till god inlärning hos våra elever? 

 

Hjärnskolan är en grundläggande kurs i just detta. Man får kunskap om de strukturer och processer i hjärnan som är inblandade vid inlärning, fokus samt inlagring och framtagning av minnen. Man får också konkreta och handfasta klassrumstips för hur man t ex kan öka motivationen och optimera inlärningen hos eleverna.

Malmö 7/3 - 10.00 - 16.00, Carlsgatan 4

Stockholm 18/4 - 10.00 -16.00, Hornsgatan 15

De som håller i kursen är: Anna Nygren, livsstilspedagog och lärare samt Åke Pålshammar, neuropsykolog och senioruniverstitetslektor vid Uppsala universititet.

Skicka din intresseanmälan och ange mejladress samt om du föredrar Malmö eller Stockholm. 

Hjärnskolan är en del av Ung Livsstils material och utbildningar framtagna för det förebyggande och hälsofrämjande arbetet i skolan. Här finnns även böcker, poddar, filmer mm. 

Boka-tidigt-rabatt

Priset för kursen är 2250 kronor men för tidiga bokningar är priset 1995 kronor. Kursmaterial, lunch, fika och boken Hjärnskolan  ingår i priset. Moms tillkommer med 25%. Antalet platser är begränsat.

Mejla frågor och intresseanmälan till info@unglivsstil.se 

 

 

 Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.