Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.


Nyhetsbrev fra Sentralstyret


Den kjente tittelåten fra Dire Straits passer bra for det kommende «Landsmøtet» innkalt av kuppmakerstyret. 26.07.2016 fastslo Partiregisteret at deres Landsmøte av 18.06.2016 og alle beslutninger var å anse som ugyldig. Dette vedtaket ble opprettholdt og stadfestet av Partilovnemnda 5.12.2016. Det er foregått et kupp, og derfor er ikke kuppmakerstyret til Makvan Kasheikal og Vidar Kleppe registrert i Partiregisteret.

Det samme vil skje med dette landsmøtet som de har berammet. De som tar turen til Kristiansand vil ikke få valuta for pengene, men «Money for Nothing». Partiregisteret vil nekte de registrering, med den konsekvens at partiet ikke får stilt lister til stortingsvalget 2017. Det er derfor betimelig å spørre seg hvorfor ett kuppmakerstyre med en klikk i Kristiansand og deres tilhengere, fremdeles tror at nytt Landsmøte vil endre på status quo.

Frykten er åpenbar stor for at flertallet som ble «kastet» av dette kuppmakerstyret samarbeider med «lov og orden». Til det kan det opplyses at det gjør vi med uforminsket styrke. Vi har etter at vi startet med å sende ut nyhetsbrev, blitt kontaktet av tidligere ledere med utskrifter som viser overføringer fra fylkeslag til enkelte personer i Demokratene i Norge. Denne informasjonen er sendt videre til politiet som etterforsker anmeldelsen om grov økonomisk kriminalitet.

Sentralstyret vil takke alle som sender informasjon. Det blir behandlet konfidensielt. Hvis det er flere som har informasjon om kriminelle forhold, så er man velkommen til å ta kontakt post@democratene.no.

Samtidig arbeides det aktivt fra Sentralstyret med å få fjernet kuppmakere fra Enhetsregisteret. Her har vi en situasjon der ett kuppmakerstyre ved en protokoll fra ett ugyldig landsmøte har tilranet seg partiets aktiva. Det er ett paradoks at disse kaller seg «Demokrater», «Lov og orden partiet» når alt de foretar seg er antidemokratisk og ren svindel!

 

Med vennlig hilsen
Sentralstyret av 17.04.2016
Demokratene i Norge


Flere nyhetsbrev:

Nyhetsbrev - februar 2017

Nyhetsbrev - januar 2017


De som måtte ønske ytterligere informasjon om kuppet kan besøke www.bakholdsangrep.no og eller www.democratene.no

Ønsker du å få tilsendt Partiregisteret sine vedtak og PLN stadfestelse av dette, kan du sende en henvendelse til post@democratene.no


twitterfacebook

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Sent with Get a Newsletter