Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Elpro. Nr 1 april, 2017.


Årets företagare 2016

I samband med Entreprenörsgalan, som ägde rum på Estrad Alingsås 23 februari, fick Eivind Ottosson motta priset som Årets Företagare i Alingsås 2016. En märkbart rörd Eivind fick till välförtjänta applåder och visslingar från galans 300 gäster ta emot hedersutmärkelsen av Företagarnas ordförande.

 

Läs mer>>


Elpro på 60 sekunder

Nyligen lanserade Elpro en film om sig själva. En film som på 60 sekunder kortfattat beskriver vad företaget sysslar med och vilka fördelar det innebär att jobba ihop med Elpro.

 

Läs mer >>


Större och bättre lokaler

I slutet av oktober förra året bjöd Elpro in kunder, leverantörer och branschkollegor till öppet hus för att inviga företagets nybyggda lokaler. Vi har nämligen expanderat med 500 kvm och disponerar nu över 2000 kvm för kontor, produktion och lager. Joakim Järrebring, kommunalråd i Alingsås kommun, förrättade den officiella invigningen genom att klippa det blågula bandet och sedan var det fritt fram för visning, mingel och enklare förtäring.

Ett stort tack till alla som kom och som bidrog till en trevlig och minnesvärd dag.


Gasellföretag 2016

Elpro har för andra året i rad blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri.

Ett gasellföretag har en omsättning på minst 10 miljoner kronor och minst tio anställda. Det har ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och har minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste året. 

 

Läs mer >>


Höga krav på kvalitet, spårbarhet och leveransprecision…

En kund som Elpro har ett mycket nära samarbete med är Arcam AB i Mölndal. Arcam tillverkar utrustning för att direkt från digitala tredimensionella modeller producera komponenter ur metallpulver, så kallad Additive Manufacturing, detta genom att använda elektronstråleteknologi, EBM®. Arcam är en industriell aktör som säljer sina produkter och tjänster globalt till väldefinierade kundsegment med höga krav.

 

Läs mer >>


Elpro AB
Bultgatan 8
441 38 Alingsås

Telefon: +46-322-66 85 50
Fax: +46-322-66 85 69
www.elpro.se

linkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.