Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

HÖSTEN PÅ SOLLENTUNAHÄLSAN!

För oss på Sollentunahälsan känns det lite extra högtidligt eftersom vi firar 40 år! Vi kommer att uppmärksamma det på flera sätt under hösten.


NY SAMARBETSPARTNER

I anslutning till vår mottagning ger vi genom vår nya samarbetspartner SNI, Sollentuna Naprapat & Idrottsklinik, extra förmånliga priser på behandlingar till våra anslutna patienter.

De erbjuder undersökning bland annat med ultraljud samt behandling, träning, rehabilitering och ergonomirådgivning. Hos dem får ni till exempel snabbt hjälp med krånglande ryggar, nackar, axlar och armbågar. De har även ett stort utbud av friskvårdstjänster.

Kontakta oss för mer information.

ÖPPET HUS

Kom och träffa oss och våra konsulter.

Torsdag den 16 november kl. 15.00 - 18.00 dukar vi upp dricka med tilltugg och bjuder på en massa spännande information från oss och våra konsulter.

Välkomna!

 


STRESS

Som ett led i vår ständiga utveckling av verksamheten har vi nu växlat upp ytterligare inom det psykosociala området. Stress och utbrändhet hör till de dyraste sjukdomarna både för individen och företagen och vinsterna med förebyggande vård är stora. Vi har bland annat ett färdigt program med kurser och föreläsningar som genomförs ute på ditt företag. Vi hjälper dig förebygga och komma tillräta med stressen!


HÄLSOKONTROLLER

Det har även blivit hög tid att boka årets Hälsokontroller. Nytt för i år är att vi nu erbjuder flera nya alternativ av Hälsokontroller.

Hör av er för mer information.


VACCINATIONER

Som vanligt kan ni få era resevaccinationer hos oss eller fylla på era andra vaccinationer.


SOLLENTUNAHÄLSAN AB

Tingsvägen19, 191 61 Sollentuna

08-92 85 80     info@sollentunahalsan.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.