Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej!

Välkommen till vårt nyhetsbrev som handlar om vår favoritstad i hela vida världen – Torrevieja.

Anledningen till att du får detta brev är att du antingen har köpt bostad av oss (vilket vi är mycket glada och tacksamma över), eller att du kontaktat oss för att du varit intresserad av bostadsköp (vilket vi också är glada och tacksamma över) men att det av en eller annan anledning inte blivit av. Än.

Hur som helst, vi kommer att några gånger per år skicka ut ett nyhetsbrev som berättar om vad som händer i Torrevieja men också lite vad som händer hos oss på Rosaleda Fastigheter - läs om vår nya Nyckelservice längst ner i brevet.

VI har fått några frågor om branden som var här på Costa Blanco för någon vecka sedan - men vi har inte så mycket information - den var på andra sidan Alicante och vi kände inte ens någon brandrök. Men tack och lov är den släckt.

Har du andra frågor eller synpunkter så hoppas vi att du hör av dig.

Trevlig läsning!

Maria, Sanna och Leo

PS. Om du kan tänka dig att rekommendera oss får du väldigt gärna skicka oss några rader här.


Fiesta-dags!

Spanien är festivalernas land – det finns alltid en anledning att fira; ett helgon, en historisk händelse, en maträtt, ett kulturellt fenomen, ett sportevenemang. Och alla städer och byar har olika anledning att fira så om man vill kan man åka runt på fiestas i hela landet och hitta nånting spännande varje dag.

Två anledningar att fira just här i Torrevieja är Columbus Day och Halloween.

Columbus Day firas den 11 till 13 oktober. Det är Torreviejas latinamerikanska befolkning, ASSILA association, som med balett, musikunderhållning, gastronomiska upplevelser, marknad och utställning av latinamerikanskt hantverk vill fira Columbus ankomst till  Latinamerika.

Den stora dagen, kulmen, är den 13:e och då bjuds det på uppträdanden och underhållning hela eftermiddagen och kvällen. “Botones de Oro” – guldknappen, delas ut till någon prominent medlem av den latinamerikanska gruppen – men alla får vara med och festa!

Columbus landstigning i den nya världen

På gång!

Här nedan ser du ett litet axplock av bostäder som vi har till salu just nu. 

Klicka på bilderna så länkas du vidare eller gå in på vår hemsida här.


Mitt i hjärtat av Rosaleda

Gavelradhus med stor potential! 
Ett stenkast från havet och med en fantastisk innergård.


Lägenhet i Los Frutales

Stor och fräsch lägenhet - också den i hjärtat av Rosaleda!


Nyproduktion vid stranden

Ett petanca-kast från Los Locos-stranden byggs det några fantastiska lägenheter.

Om du trodde att Halloween är ett amerikanskt fenomen – glöm det! Det är jättestort här och firas över hela staden måndagen den 31 oktober. Det blir skräck för stora och små, massor med utklädda människor (om det nu är människor de är...), zombiemenyer på restauranger, butiker som ger ut godis till barn som "trick or treatar". Och så paraden...

Se 2013 års Thriller-parad här.

Se förra årets Zombie-fest här.

Vem vet vad som kommer i år - vågar du vara med?


Nytt - Nyckelservice!

Nu erbjuder vi alla våra kunder Nyckelservice. 

Du kan lämna reservnycklar till din bostad här hos oss. Sedan kan eventuella gäster, hantverkare, eller du själv, hämta ut dem hos oss vid behov. 

Priset för detta är 100 euro per år och nycklarna kan hämtas ut upp till 5 gånger (blir det fler så går det också bra så klart, men då lägger vi på 10 euro per gång). Behöver nycklarna hämtas ut före kl 9 på morgonen eller efter kl 17 på eftermiddagen så har vi ett skåp med kodlås utanför vårt kontor. Anmäl bara innan, på kontorstid, så lägger vi ut dem och du får koden.

Du når oss på info@rosaledafastigheter.se, på kontoret på telefon +34 965 70 90 34 eller på vårt svenska telefonnummer 018-701 18 11.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.