Här kommer nyhetsbrevet med rättade länkar, då det uppstått problem i det tidigare utskicket.
Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.


Storslaget i det lilla - upplev mera!

NYHETSBREV TURISM

Aktuellt

Anpassade öppettider

Som du kanske redan har läst i media, så genomgår turismbranschen stora förändringar. Allt fler söker sin information via hemsidor och sociala medier. Turistbyrån kommer därför att få fler och nya uppgifter, med mer fokus på digital närvaro, evenemang och att stärka besöksnäringen i Skara. Den fysiska turistbyrån kommer därför hålla stängt oktober - mitten av mars, men personalen är fortsatt tillgänglig på telefon och e-mail. Läs hela pressmeddelandet här.


Konsert

Än finns det möjlighet att njuta av julefriden. Onsdag 3 januari bjuds det på julkonsert i Varnhems klosterkyrka med Skara manskör
kl 19.00.

Nostalgi

Nu är den omåttligt populära nostalgikvällen, Skara som vi minns, tillbaka! Denna gång i en utvecklad del två. Kom och bli nostalgisk den 18 januari! Läs mer.

Trettondagsafton

Vill du fira trettondagsafton med fart under dansskorna och fläkt i trumhinnorna? Då finns det goda chanser när Järnvingarna levererar partystämning denna kväll.
Läs mer.


På Gång-bladet

Ladda ner Skaras På Gång-blad för att se vad som händer i januari. För mer information om våra evenemang, besök vår evenemangskalender.

Har du själv ett evenemang du vill tipsa om? Maila då information + en bild i liggande format till: turistbyran@skara.se

Skara Turistbyrå önskar Gott Nytt År!

facebookinstagram

Skara Turistbyrå │ Biblioteksgatan 3  │ 532 30 Skara │0511-32580
www.skara.se/turism   turistbyran@skara.se

Du får detta utskick som prenumerant på Nyhetsbrev Turism. Tipsa en vänAvsluta prenumeration
Läs Skara kommuns andra nyhetsbrev.