Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vad är egentligen Lymfmassage?


Lotta Cederblad Höiby

Cert. massör, dipl. medicinsk massageterapeut, dipl. lymfmassör

Yogalärare RYT200 inom Hathayoga. Vidareutbildad med Yinyoga, Restorative Yoga och Mediyoga

 

VAD ÄR LYMFMASSAGE?

Det är en mjuk massage som passar alla och har som syfte att få igång ett flöde i kroppen. Man masserar med strykningar, mjuka grepp och skakningar för att aktivera lymfsystemet som då rensar ut överskottsvätska och slaggprodukter.

 

FÖR VEM PASSAR LYMFMASSAGE?

Lymfmassage passar alla. 

Den vanligaste kunden är en person som ofta upplever att hen samlar på sig vätska, känner sig stel och öm, frusen, lätt för att få infektioner. Smärta i nacke och rygg, huvudvärk och svårighet att klara stress är också vanliga symptom hos mina kunder.

 

HUR KÄNNER JAG EFTER EN LYMFMASSAGE?

De flesta blir kissnödiga efter en lymfmassage och då är det viktigt att fylla på med vatten efteråt så du inte får ont i huvudet. Vissa känner sig fyllda av energi och blir pigga, vissa känner sig lite frusna och ömma efter massagen. 

Oavsett hur du känner det så är det ett tecken på att kroppens flöde påverkas.

 

HUR KOM DU I KONTAKT MED LYMFMASSAGEN?

Under en semesterresa i Turkiet träffade jag en massör som påpekade att mitt lymfsystem var trögt och påverkat. När jag kom hem googlade jag lymfmassage och på så sätt kom jag i kontakt med Uggla Massage och Wellness. Började gå här som kund och valde sedan att byta yrke och jobba med människor och hälsa. Sedan 2018 är jag cert.massör med fokus lymfsystemet och yogalärare.


Köp 3 st 50 min lymfmassagebehandlingar* för 1950 kr,  ordinarie pris 2160 kr

*priset gäller tom sista februari, gäller ej i kombination med andra rabatter.


Uggla Massage & Wellness är ett innovativt företag med 30 år i branschen. Uggla är marknadsledande inom rikstäckande företagsmassage och friskvård, med många av Sveriges största bolag som kunder. Företagets huvudsakliga produkt är massage, men har även en stor mängd ytterligare tjänster inom friskvård. Uggla arbetar med innovativa, kundorienterade lösningar och vill ligga långt framme i digitala processer och ”morgondagens friskvård”. 


facebooklinkedininstagram

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Stockholm,Uggla Massage & Wellness
Magnus Ladulåsgatan 61,
118 27 Stockholm, 020 500 200

Göteborg Uggla Massage & Wellness
Stigbergsliden 5b,
414 63 Göteborg, 020 500 200