Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

December är här! Nyheter och erbjudanden.

Boka din tid i Sjöstaden här

och här för Södermalm!

Julen närmar sig snabbt. I år kan nog många av oss se fram emot en lite längre ledighet i samband med jul och nyår vilket är skönt efter ett par ganska mörka och regniga veckor i slutet av november och början av december. Nedan följer några nyheter och erbjudanden gällande från nu och till och med 14 januari 2019.

 

Filler- och botoxerbjudande

Erbjudande hos våra injektionssköterskor Maya, Fanny&Suzan

 Våra leg sjuksköterskor Suzan, Maya och Fanny erbjuder fillerbehandling med 50% rabatt på filler ml nr 2, dvs andra ml som används vid ett och samma besök vid bokning hos Suzan, Maya eller Fanny. Samma rabatt gäller på ml nr 3 och här efter följande ml. Ordinariepris gäller på första ml och erbjudandet går inte att kombinera med ev andra rabatter utöver botoxerbjudandet nedan.

Betala för ett område botox och få två omr eller betala för två områden och få tre. Erbjudandet gäller hos Suzan, Maya och Fanny och kan kombineras med fillererbjudandet ovan. Områden som erbjudandet avser är panna, argrynka, kråksparkar, sur mungipa eller rökrynkor och du får det billigaste området på köpet.

Boka "Erbjudande filler el botox hos ssk dec- 14 jan" och behandlingen utförs senast 14 jan för att ta del av erbjudandet. Gäller både på Söder och i Sjöstaden.

Bägge erbjudandena gäller tom 2019-01-14.

Kemisk peeling inkl Stimulux

En medicinsk,kemisk peeling från Neostrata innebär förenklat att de döda hudcellerna i det yttersta hudlagret avlägsnas. När de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Behandlingen går att anpassa efter just dina problemområden så som akne, blekning av pigment, minskning av fina linjer och det är utmärkt att kombinera peelingen med en ljusbehandling i Stimuluxlampan eller vid pigmenteringar och solskador en kombinationsbehandling med ipl. Peelingen bidrar också till en finare lyster samt en bättre effekt av din hemmahudvårdsrutin.  

Nu och tom 14 jan erbjuder vi en fri ljusbehandling med Stimuluxlampan efter din kemiska peeling utan kostnad (värde 300 kr). Vår auktoriserade hudterapeut Linda kan skräddarsy din peeling och om du exempelvis lider av akne så avslutas behandlingen med StimuLux BLUE. Propione Akne är den bakterie som orsakar den inflammatoriska reaktionen vid ett akneutbrott. Studier har visat att blåviolett ljus i en specifik våglängd är effektivt för att bekämpa aknebakterien. StimuLux RED är en ljuskälla som har en kraftig, positiv stimuleringseffekt på hudens celler och strukturer. StimuLux behandling med rött ljus normaliserar hudcellernas funktion och det röda ljuset har även en positiv effekt vid rosacea.

Boka "Erbjudande peeling + blått el rött ljus" i Sjöstaden, boka "Erbjudande peeling + rött ljus" på Söder.

Gnisslar du tänder/lider av bruxism?

Bruxism ger smärta i käken och ibland i nacken med huvudvärk som följd. Tillståndet kan behandlas med botox och bryta en cirkel av tandgnisslan och smärta. Behandlingen har även en estetisk effekt då nedre delen av ansiktet smalnar av när muskelaktiviteten minskar. Vi erbjuder från nu och tom 14 jan 20% rabatt på behandlingen om du bokar hos Suzan, Fanny eller Maya. Boka "Erbjudande bruxism 20%" och utför behandlingen senast 14/1.

God jul och gott nytt år

Expertmöte

Den gångna helgen deltog dr Calle och flera av våra sjuksköterskor i Allergans Nordiska Expertmöte om Vistabel och Botox. Det var fantastiska dagar med kollegor från hela norden på plats i Sverige och även med live streaming från London. De 150 deltagande behandlarna fick sig till livs de senaste forskningsrönen, behandlingsindikationer mm samt all den inspiration möten med härliga kollegor ger.

Rabattkod till webshop: Julen2018

Rabattkoden gäller endast på ordinariepriser i webshoppen.

Tatueringsblekning

Har du tröttnat på din tatuering och vill ta bort den? Forma Vita använder en kraftfull pico-laser vid tatueringsblekning, som spränger sönder bläckpartiklarna så att kroppen tar hand om och transporterar bort dem. Innan behandlingen får du bedövningskräm och under behandlingen kyler vi området med vår effektiva kylmaskin vilket gör behandlingen mindre smärtsam. 
Pris ex: 2*2 cm 800kr el 2500kr/ 4 behandlingar, 5*5 cm 1200kr el 3900kr/4 behandlingar. Mer om tatueringsblekning och priser på formavita.se. Behandlingen utförs endast i Sjöstaden.

Neostratas julerbjudande: Vid köp av ett Tri-Therapy Lifting Serum från Neostrata får du en Dermal Replenishment kräm.

Årets julerbjudande från Neostrata består av deras nya anti age serum Skin Active Tri Therapy Lifting Serum (899kr) och den återfuktande och lugnande nattkrämen Skin Active Dermal Repelishment (599kr) som du får på köpet. Nattkrämen passar extra bra under den kalla årstiden när huden behöver mer fukt. Presentkartong ingår. Paketet kostar totalt 899kr och finns att köpa på bägge kliniker och i webshop.

Vintertrött hud?


Kom in till oss på Forma Vita och gör vår retinol peel från Neostrata som ger fin lyster, jämnare hudton minskar akne och även förbättrar fastheten i huden.
Vid kur om 3 behandlingar får du den sista behandlingen gratis (värde 1500kr). Det är ett enkelt förfarande med minimala risker och ett omedelbara resultat. Det är inte smärtsamt och patienter upplever flagningen som man förväntar sig efter en peel. De älskar efteråt sin släta, silkeslena hud och med glow! Erbjudandet gäller om du bokar din första retinol peel senast 14/1 och den tredje, gratis behandlingen skall vara gjord senast 31/3-19. Boka "Erbjudande retinol peel"

Öppettider v 52-1

27 dec på Söder 10-18,30

28 dec på Söder 10-17,30

2 jan på Söder 10-18,30

3 jan i Sjöstaden 10-18,30

4 jan på Söder 10-17,30

Under v 52-1 håller Sjöstaden endast öppet 3/1 och samma dag håller vi stängt på Söder. Om du har ett akut ärende efter en behandling sma:a direkt till din behandlare som kontaktar dig snarast, i andra hand på akuttfn 0704962932. Det går även bra att sms:a avbok senast 24 h innan behandling.

Ha en fantastisk jul- och nyårshelg samt en god fortsättning på nya året. Njut av julens goda, ät alldeles för många pepparkakor, drick söt glögg, ät god mat, lata er och ta hand om varandra!

Varmt välkomna till Forma Vita som håller öppet alla icke -helgdagar!

Vi önskar er sköna helger i december! Varma hälsningar, Dr Calle & personal

Forma Vita, Maria Prästgårdsgata 29, Stockholm / Hammarby Allé 83, Hammarby Sjöstad           Tel. 08-518 306 00 

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.