Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snart kommer våren!

Boka din tid i Sjöstaden här

och här för Södermalm!

 

Äntligen börjar dagarna bli längre och vissa dagar infinner sig till och med en riktig vårkänsla redan. I det här nyhetsbrevet hittar ni Forma Vitas erbjudanden som gäller 190318-190519. Vi har försökt hitta riktigt bra erbjudanden anpassade till den årstid som nu komma skall.

Filler- och botoxerbjudande

Erbjudande hos våra injektionssköterskor Maya, Fanny&Suzan

Våra leg sjuksköterskor Suzan, Maya och Fanny erbjuder fillerbehandling med 15% rabatt från 1 ml och uppåt. 1 ml Juvederm Volift 3990 kr ordinarie pris, efter rabatt 3390 kr. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter utöver botoxerbjudandet nedan.

Botox erbjuder vi till 20% rabatt från 2 områden och uppåt hos Suzan, Maya och Fanny och detta kan  kombineras med fillererbjudandet ovan. Områden som erbjudandet avser är panna, argrynka, kråksparkar, sur mungipa, bunnylines, gummy smile eller rökrynkor.  Två områden ordinarie pris 3990 kr, efter rabatt 3190 kr, tre omr ord pris 4990 kr, efter rabatt 3990 kr.

Boka "Erbjudande filler el botox hos ssk 18 mars-19 maj" och behandlingen utförs senast 19 maj för att ta del av erbjudandet. Gäller både på Söder och i Sjöstaden.

Bägge erbjudandena gäller tom 2019-05-19.

Venus Viva, tajtare skinn med RF

 Våra leg sjuksköterskor Suzan, Maya och Fanny erbjuder fillerbehandling med 15% rabatt från 1 ml och uppåt. 1 ml Juvederm Volift 3990 kr ordinarie pris, efter rabatt 3390 kr. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter utöver botoxerbjudandet nedan.

Botox erbjuder vi till 20% rabatt från 2 områden och uppåt hos Suzan, Maya och Fanny och detta kan  kombineras med fillererbjudandet ovan. Områden som erbjudandet avser är panna, argrynka, kråksparkar, sur mungipa, bunnylines, gummy smile eller rökrynkor.  Två områden ordinarie pris 3990 kr, efter rabatt 3190 kr, tre omr ord pris 4990 kr, efter rabatt 3990 kr.

Boka "Erbjudande filler el botox hos ssk 18 mars-19 maj" och behandlingen utförs senast 19 maj för att ta del av erbjudandet. Gäller både på Söder och i Sjöstaden.

Bägge erbjudandena gäller tom 2019-05-19.

Venus Viva är en icke invasiv men effektiv behandling som stimulerar fibroblasterna i huden att göra nytt kollagen och som samtidigt tightar upp existerande kollagenfibrer, stramar upp huden, minskar slapphet och förbättrar texturen.Venus Viva är försedd med ett diamond polar head, en behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) med magnetiska pulser i en teknologi som heter (MP)2. Denna unika kombination kan behandla huden djupt och säkert med optimala resultat. Vi erbjuder just nu ett paket om tre behandlingar med Venus Viva för ansikte för 7350 kr och tre behandlingar med diamond polar head utan extra kostnad. Om du önskar behandla även halsen så offererar vi gärna ett pris för detta. Erbjudandet gäller 190318-190519. Boka "Erbjudande venus viva" på Södermalm.

Gnisslar du tänder/lider av bruxism?

Bruxism ger smärta i käken och ibland i nacken med huvudvärk som följd. Tillståndet kan behandlas med botox och bryta en cirkel av tandgnisslan och smärta. Behandlingen har även en estetisk effekt då nedre delen av ansiktet smalnar av när muskelaktiviteten minskar. Vi erbjuder från 18 mars - 19 maj 15 % rabatt på behandlingen om du bokar hos Suzan, Fanny eller Maya. Boka "Erbjudande bruxism 15%" och utför behandlingen senast 19/5.

IPL 3 ggr inkl 3 Neostrata peelingar

Nu och fram till 19 maj bjuder vi dig som köper en kur om tre ipl-behandlingar (5400kr) av ansikte på en föregående Neostrata peeling vid alla tre behandlingstillfällen (värde 2800kr). Boka Erbjudande Ipl och peeling, behandlingen finns endast på Söder. Med IPL – photo rejuvenation kan vi enkelt behandla och ta bort solskador som pigmentfläckar, åldersfläckar, brustna blodkärl och rodnad på kinder eller näsa.
När ljuset når pigmentfläckar omvandlas det till värme och energin som då alstras spränger sönder melaninet (pigmentet). Vid behandling av kärl eller rodnad koagulerar blodkärlen av värmen som uppstår av ljuset så att de drar ihop sig och blir osynliga.För att åtgärda djupt sittande pigmenteringar och solskador behövs ofta flera behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter din behandling är det självklart viktigt att du skyddar huden mot nya solskador. Nu är den bästa tiden att behandla dig med ipl eftersom du inte skall ha solat nyligen och helst avstår från sol några veckor efter behandling. Innan du bokar en behandlingstid vill vi att du kommer på en konsultation. Prisexempel ansikte en behandling 2400 kr, kur om tre behandlingar och betalning vid första tillfället 5400 kr och tom 19/5-19 ingår vid köp av kur om 3  en kur om 3 Neostrata peelingar till ett värde av 2800 kr att utnyttjas i samma session som ljusbehandlingen.

Framtidsplaner

På Forma Vita planerar vi just nu en uppfräschning av våran klinik på Söder, för att du som kund skall känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi önskar er redan nu i förväg en glad påsk då nästa nyhetsbrev presenteras först i mitten av maj.

Varmt välkomna till Forma Vita!

Allél - den nya generationens hudvård med DNA-test

Allél kommer att finnas till försäljning på klinikerna inom kort. Allel har utvecklats i Sverige av läkare och tillverkas i Schweiz för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Varje produkt innehåller minst 2 aktiva, prisbelönta och patenterade ingredienser som stöds av vetenskaplig forskning. De är alla dermatologiskt godkända, innehåller inga parabener eller animaliska derivat och är 100% veganska. 

På kliniken görs ett DNA-test och du får reda på vilka dina drivande faktorer är för åldrandet och ett skräddarsytt hudvårdspaket.

Tatueringsblekning

Har du tröttnat på din tatuering och vill ta bort den? Forma Vita använder en kraftfull pico-laser vid tatueringsblekning, som spränger sönder bläckpartiklarna så att kroppen tar hand om och transporterar bort dem. Innan behandlingen får du bedövningskräm och under behandlingen kyler vi området med vår effektiva kylmaskin vilket gör behandlingen mindre smärtsam. 
Pris ex: 2*2 cm 800kr el 2500kr/ 4 behandlingar, 5*5 cm 1200kr el 3900kr/4 behandlingar. Mer om tatueringsblekning och priser på formavita.se. Behandlingen utförs endast i Sjöstaden.

40 % rabatt på IsClinical vid köp av 2 eller flera produkter

Vi säljer ut IsClinicals hudvård med 40% rabatt på ordinariepris både på klinik och i webshop. Vi reserverar oss för slutförsäljning så kontakta oss gärna för att bekräfta att just de varor du önskar finns kvar innan du kommer till kliniken för inköp.

Lördagsöppet även på Söder


Vår akutoriserade och cidesco-diplomerade hudterapeut Linda håller från och med april lördagsöppet en lördag i månaden på Södermalm och en lördag i månaden i Sjöstaden kl 10-14.30.

13/4 Sjöstaden

27/4 Söder

11/5 Sjöstaden

25/5 Söder

osv.

Varmt välkomna att boka tid hos Linda för ansiktsbehandling, ipl, hårborttagning med laser, tatueringsblekning, cryolipolys, venus viva, microneedling, yumilashes eller frans- och brynfärg!

Läs mer om Tanjas MD-codebehandling

Tanja Fylking har skrivit mer om sin md-codesbehandling i sin blogg.

 

Microneedling erbjudande

Microneedling extra för ansikte, den mest populära och kompletta av våra nålbehandlingar, erbjuder vi till ett förnyat kampanjpris  2390 kr (ordpris 2690 kr). I priset ingår en kemisk peeling från Neostrata som exfolierar det översta hudlagret, micronålning som jobbar på kollagenstimulering, fina linjer och porstorlek med ett återfuktande serum anpassat efter din huds behov samt en underbar, lugnande och återfuktande mask. Bäst resultat får du om du gör en individuellt anpassad kur i överenskommelse med vår hudterapeut. erbjudandet gäller tom 19/5. Boka "Erbjudande microneedling extra tom 19/5" och behandlingen finns både i Sjöstaden och på Söder.

Varma hälsningar, Dr Calle & personal

Forma Vita, Maria Prästgårdsgata 29, Stockholm / Hammarby Allé 83, Hammarby Sjöstad           Tel. 08-518 306 00 

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.