Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

1 ser ut som hårdrock, 1 är framtagen av hårdrock och och 1 är hård som en sammets-rock.........


Man kan egentligen tipsa hur många ggr som helst om vår egen "husgud" i Göteborg som levererar några av de bästa ölen vi ser i Sverige och så har han gjort sedan starten 2010.

Vi pratar givetvis om Stefan "Mr.Mohawk" Gustavsson som lanserar 2 nya öl i det lokala sortimentet 3e juni, perfekt inför Sveriges Nationaldag.

Båda går givetvis att beställa till närmaste Systembolag.

Såhär skriver Portersteken om Stefan's Brut IPA - 

"Den enda humledominerade ölen som verkligen föll mig i smaken kom också från västkusten, närmare bestämt Mohawk. Deras Extra Brut IPA var riktigt trevlig och en av de klart bästa brut-IPA jag provat. En öl som faktiskt visar att den stilen kan erbjuda något som är värt att lägga sin tid och pengar på."

Stefan har under många år bryggt ofiltrerad lager och har på så sätt förfinat sina recept i den här stilen (övriga också såklart) och nu släpps ännu en variant som garanterat kommer släcka törsten hela sommaren.

Personligen håller jag Easter Lager som den bästa lager han bryggt tillsammans med Sorbon X (husöl på Sorbon, Brommaplan, Stockholm) och då blir det kul att se om han lyckas ta denna änu en nivå högre.

Självklar som humlad, modern lager på burk i mitt kylskåp!!

/Gonzo


Iron Maiden, Bruce Dickinson, Trooper, bärs.................behöver vi säga mer eller ska ni bara kika in på videon där Bruce förklarar hur denna öl kom till?

Klicka här för videon 

Blir ni lika sugna på att testa den som vi är så finns den att beställa på Systembolaget från den 3e juni. 

Begränsat antal så vänta inte för länge med att trycka på knappen!!!

 Trooper Sun and Steel 4,8% - SB.89135 - 26,90kr

 Run to the...............

/Gonzo


Blir man på sniskan om man provar den här romen tänker ni, absolut i stora mängder svarar jag men därför skall ni avnjuta den i måttliga mängder och då kanske med ett glas vatten som kompis!!

Den har vunnit en hel del fina priser vilket borgar för hög stimulans för era doft- & smaksinnen.

Några utmärkelser

Gold Medal - Meininger International Spirits Award ISW
(Germany) - June 2017
Double Gold Medal – San Francisco World Spirits Competition,
San Francisco (USA) - April 2017
Gold Medal - Tastings.com, Chicago (USA) - April 2016
Gold Medal - Meininger International Spirits Award ISW
(Germany) - May 2016
Gold Medal – The Luxury Spirits Masters – London (UK) - July
2016
Bronze Medal - Congreso Internacional del Ron - Madrid (Spain)
- June 2016'

TILLVERKNINGSMETOD: Framställt på sockerrör/melass. Destillerat i Kolon för att sedan lagras 20 år på Amerikanska Bourbon-fat,destillerat 1996 och buteljerat 2016. Limiterad produktion.

1 självklarhet i Gonzo's romskåp!


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.