Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

6e december lovar gott med Rita Ferreira Marques från Conceito som levererar ett riktigt fint rött och Sierra Nevada Brewing Co med 2 öl varav 1 av dem är benämnt som "one of the true classics" av Paste Magazine.

+

Stort tack till alla som besökte oss på Örebro Öl & Whisky, we have a winner!!


Rita är Conceitos ansikte. Rita är Conceitos själ. Rita var bron som förband det familjeägda företaget, lett av sin mamma Carla Ferreira, att kombinera Historia med ambitionen att skapa nya märken. Rita kombinerar ungdom med visdom och teknisk kunskap med intuition.

Besviken över maskinteknik, valde Rita jorden och vinets väg istället. Utexaminerad i vinologi i Vila Real och Bordeaux, valde hon noga sin karriär, lärandes och arbetandes sida vid sida med några av de mest inflytelserika vinmakarna i världen, i några av de mest fascinerande terroirerna i världen: Bordeaux, Kalifornien, Sydafrika och Nya Zeeland.

Återvändandet till Douro fick Rita att växa på ett speciellt sätt, från vinproducent blev hon ledare. Ritas engagerande ledarskap tillät henne att bygga ett starkt, ambitiöst och dynamiskt team med målet att göra viner som speglar hennes personlighet....eller ännu bättre: hur hennes personlighet tolkar platser. Resultatet är unika viner: personliga, passionerade, färska. Visioner som transporterar rå mark till bordet, till måltiden och till sociala interaktioner.

Tillverkningsmetod: Gamla vinrankor med en snittålder av 50 år från från Quinta do Cabido. Druvor: Sousão, Tinta Amarela, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional. 22 månaders lagring på 225 L franska ekfat, varav 50% nya.

Smakbeskrivning: Mörk tät färg, stor doft av viol, björnbär, skogshallon, ek och tobak. Fyllig smak med koncentration och markerade tanniner, smak av mörka bär, lakrits, mörk choklad, kryddor och mineral. Passar till mustig köttgryta, vilt med smakrika tillbehör, rotfruktsgratäng, vitlök och krämig sås. Går att lagra 8-10 år.

Utmärkelser: Wine Advocate 94-96p / Wine Enthusiast 94p


Början av säsongens festligheter är en magisk händelse. När den första, färska humlen kommer från skörden börjar festen på riktigt! Vi bryggde Celebration första gången 1981 och banade väg för amerikanska IPA-trenden samtidigt som vi erbjöd en ny stil på julöl, som ofta är kryddade och söta. Celebration är djärv och intensiv, berömd för sina citrus- och tallaromer, humlad med Cascade, Centennial och Chinook - för att hedra allt vi har på Sierra Nevada.

“One of the true classics.”

– Paste Magazine


Northern Hemisphere Harvest - The original wet hop IPA.

Northern Hemisphere var den första "våthumlade" ölen och den inspirerade till den "våthumlade" frenzyn i Amerika. Våt, otorkad humle tas direkt från fälten och tillsätts inom 24 timmar. Våt humle bevarar alla ädla oljor och hartser för en unik drickupplevelse, detta framgår tydligt av de intensiva örtgröna smakerna och citrusliknande, blommiga aromerna.


Ett varmt, stort, skönt, härligt och mysigt TACK till er alla som förgyllde tillvaron för Zoi, Staffan & Micke i 2dgr, vilken fest det var!!

Vi har alltså dragit en vinnare i tävlingen som får en valfri hoodie från Sierra Nevada hemskickad i Januari 2020. 

Grattis Patrik Nilsson, du blir kontaktad av mig mailledes.

/Gonzo


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

üNN Alkfrei IPA 0,4% - SB.1978 - 21,90kr

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.