Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TEV - nyhetsbrev


Kostnadsfri föreläsning för dig som medlem i Göteborg på riksstämman.


Varumärkesbyggande med rätt känsla?

Kom och lyssna på Eva Ossiansson, Varumärkesdoktorn, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

I samband med mässan anordnar vi också vårt årsmöte och i år inleds det med en föreläsning på spännande tema. Så planera redan nu;
torsdag den 15 november kl 15.00 föreläsning och kl 16.00 årsmöte – vi bjuder på dryck och tilltugg!

Varumärkesbyggande med rätt känsla???I det förändrade medielandskapet har bland annat sociala mediers allt större betydelse för kommunikationen kommit att fullständigt förändra sättet att bedriva marknadsföring på. Idag kan vem som helst, var som helst, när som helst kommunicera och sprida budskap om företag och dess produkter, tjänster och varumärken. Detta ställer allt högre krav på kompetens och förståelse för vår samtida konsumtionskultur och dess drivkrafter. Samtidigt skapar det nya möjligheter för alla former av verksamheter att nå ut till sina kunder, bygga ett eget varumärke och profilera sin verksamhet. Eva Ossiansson kommer att ta med dig på en resa in i en känslodominerad logik och berätta mer om hur du kan använda känslor i varumärkesbyggandet.

 

Ek Dr Eva Ossiansson är en av Sveriges främsta varumärkesexperter och mest välkända varumärkesforskare. Hon brukar i media kallas för Varumärkesdoktorn. Varumärken är hennes passion och den utgångspunkt varifrån affären skapas. Alla företag och organisationer borde utgå från detta perspektiv för att bli framgångsrika. Hon har forskat om vad kunder känslomässigt upplever vara värden vid konsumtion och hur kommunikation via sociala medier har förändrat affärslogiken och varumärkesarbetet i företag. Eva har en rik erfarenhet av att utarbeta, utveckla och ge stöd i såväl interna som externa varumärkesprocesser. Hon har arbetat med företag som bl.a. Volvo Trucks, Volvo Cars, Jernhusen, MQ och Wallenstam, men även att utveckla attraktiva platser, städer och regioner där hon utvecklat bl.a. Business Improvement District-modellen.


Delegater till Tandläkarförbundets Förbundsstämman

Vi söker redan nu TEV-ledamöter till Tandläkarförbundets Förbundsstämman den 7 december. Känner du att det är något för dig bjuder vi på hotellnatten torsdag-fredag under Riksstämman/Swedental och även på en dagsbiljett till stämman.                                                       

För dig som ställer upp innebär det förstås en obligatorisk närvaro på årsmötet! Själva Förbundsmötet är ett endagsmöte och vi betalar så klart resan dit.

Maila oss på info.tev@stlf.se


Se och ändra mina uppgifter

Du kan när som helst logga in på Min sida för att se och/eller ändra dina uppgifter


Praktiskt – kontaktuppgifter

Sedan TEV:s tjänsteman Madelene Lundin slutat, har som bekant vår administration lagts ut på Föreningshuset Sedab AB, vilket innebär att du som medlem nu får ännu bättre medlemsservice. Föreningshuset svarar på alla frågor kring ditt medlemskap och din medlemsavgift. Övriga frågor som rör Sveriges Tandläkarförbund, odontologiska frågor eller privattandvårdsfrågor kommer även i fortsättningen att hänvisas till respektive organisation.


Kontaktuppgifter till Föreningshuset:

TEV
TEV c/o Föreningshuset SEDAB
Virkesvägen 26
120 30 Stockholm
info.tev@stlf.se
08-121 513 34


Peter Franzén, ordförande i TEV
peter.franzen.tev@gmail.com

Privattandläkarna
Branschorganisation för tandvårdsföretag som hanterar företagsfrågor samt juridiska, ekonomiska och försäkringsfrågor.
info@ptl.se
08-555 44 600

Sveriges Tandläkarförbund, kanslifrågor
kansli@tandlakarforbundet.se 08-666 15 00
Sveriges Tandläkarförbunds kursverksamhet
kurs@tandlakarforbundet.se
Sofia Ekenberg 08-666 15 44
Cecilia Karlsson 08-666 15 43

Vårdföretagarna Almega
Arbetsgivarorganisation som hanterar frågor kring kollektivavtal för dina anställda.
info@vardforetagarna.se
08-762 69 00

Med Vänliga Hälsningar

Peter Franzén
Ordförande TEV
Kom med i Facebookgruppen!

Kom med i TEVs nya Facebookgrupp! Gruppen är endast öppen för medlemmar i TEV. I Facebookgruppen kan alla medlemmar diskutera viktiga frågor som är aktuella just nu. 

För dig som redan har Facebook:

 • Logga in på din Facebooksida
 • Sök på TEV Diskussionsforum för medlemmar
 • Klicka på Gå med i grupp
 • Efter avstämning mot TEVs medlemsregister blir du medlem i gruppen


För dig som inte har Facebook men vill vara med i gruppen:

 • Gå in på denna länk: https://www.facebook.com/
 • Fyll i dina uppgifter under rubriken Gå med
 • Efter detta får du ett bekräftelsemail med en länk som du ska klicka på och logga in
 • Nu kan du börja skapa din personliga profil med så mycket eller lite information som du vill dela.
 • Under Inställningar (högst upp till höger) Finner du rubriken Sekretess. Där kan du ställa in vilka som ska kunna se din profil eller dina inlägg
 • Sök på TEV Diskussionsgrupp för medlemmar
 • Klicka på Gå med i grupp
 • Efter avstämning mot TEVs medlemsregister blir du medlem i gruppen

Tandläkarportalen växer stadigt

Tandläkarportalen växer, nu har nästan tvåhundra av TEVs medlemmar insett möjligheterna med denna kostnadsfria medlemstjänst! Och tusentals patienter har hittills sökt sig in till Tandläkarportalen.

TEVs unika medlemstjänst Tandläkarportalen är en webbservice där patienter kan söka efter privatpraktiserande tandläkare. Missa inte denna möjlighet att presentera dig och din klinik! Läs mer om hur du också kan logga in och registrera dig.


facebooklinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.