Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi har öppet igen!!

Boka din tid i Sjöstaden här

och här för Södermalm! OBS att från 13 aug ny adress på Söder!

 

 

Nu har vi öppnat upp vår nya klinik på Blekingegatan 25. Som vanligt tar allt lite längre tid än vad man först tror så några detaljer har vi kvar att fila på. Hur som helst så känns det hittills bra med en luftigare lokal där vi kan jobba ihop hela gänget!

Blekingegatan 25 vårt "högkvarter"

Varmt välkomna till vår nya klinik på Blekingegatan 25 , Södermalm. Närmaste t-bana är Skanstull med uppgång Allhelgonagatan men det går även bra att ta pendeln till Södrastation.

Just nu håller vi på och försöker trimma in oss och få flödet i nya lokalen att flyta. På sikt satsar vi på en smidig och så mobil lösning som möjligt för kundservicen med kassa och reception.

Vi jobbar vidare även i Sjöstaden men lite färre dagar än tidigare. Du som är bokad i Sjöstaden berörs inte av förändringen. Sjöstaden hålls öppet på samma adress som tidigare fast med något färre öppetdagar per vecka.

Nu öppnar vi för Coolsculpting-behandlingar i vår lokal på Maria Prästgårdsgata 29.

I skrivande stund har vi nyss öppnat Stockholms första Cool-Sculptingklinik som endast erbjuder cool-sculpting och dessutom har två maskiner. Detta innebär dels att du kan behandla oönskade fettdepåer på ett mycket tidseffektivt sätt eller att du kan komma på en duo-behandling tillsammans med en vän.

Cool-sculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt formar din kropp genom att på ett permanent och säkert sätt avlägsna oönskade fettdepåer genom frysbehandling. Metoden är lämplig för dig som har lokala fettansamlingar som du inte blir av med trots bra kost och träning och som är viktstabil. Det finns många liknande frysbehandlingar på marknaden men Cool-sculpting är den enda ledande kylbaserade behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten och den har även EU:s CE-märkning. CoolSculpting ger ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas.

Vi erbjuder under 15-30 augusti kompispris på cool-sculptingbehandling av magen. Kom två och betala för en! Avser en cykel/applikation utan kostnad per kompispar.

Vår coolsculptingexpert Alexandra Berly erbjuder dessutom fri konsultation under 15 augusti till 15 september.

För mer info se Bodysculpting där du bokar din konsultation samt instagram @bodysculptingse.
Under öppningsdagen 15/8 hade vi öppet hus och vår expert Alexandra svarade tillsammans med Allergans representant svarat på frågor och konsulterat blivande kunder. Dessutom har vi hållit en tävling där två glada vinnare, Mia och Beatrice vunnit varsin Coolsculptingcykel till ett värde av 4900 kr. Vinnarna har kontaktats genom sms. 

 

Fortsatt lördagsöppet för hudvård varannan lördag

Vår akutoriserade och cidesco-diplomerade hudterapeut Linda håller fortsatt öppet varannan lördag. Dessa lördagar fördelas mellan nya kliniken på Blekingegatan 25 samt Hammarby Alle 83 i Sjöstaden.

 

Kampanjen "få ett område botox på köpet" fortsätter hos vår leg sjuksköterskor

Vi kör vår sommarkampanj vidare en bit in på sensommaren. Boka ett eller två områden botox och få ett område på köpet. Ord pris ett omr 1500-2790 kr och två omr 3990 kr (tre omr 4990 kr). Erbjudandet gäller hos leg ssk Fanny och Suzan och avser det billigaste av argrynka, panna, kråksparkar , rökrynkor och bunnylines. Boka "Erbjudande botox sensommar hos leg ssk".

 

 

Det går alltid att nå oss...

Har du ett akut ärende efter en nyligen gjord behandling så kan du sms:a direkt till din behandlare eller till vår akuttelefon 0704-96 29 32 så återkommer vi till dig snarast. Det går även bra att sända sms om avbokning till akuttelefonen.

Har du frågor av icke akut natur så går det bra att sända ett mejl till info.formavita@gmail.com så försöker vi återkomma inom 24 timmar.

Microneedlingerbjudande vid köp av 3 ggr kur

Microneedling
 extra för ansikte, den mest populära och kompletta av våra nålbehandlingar, erbjuder vi i en kur om tre behandlingar till kampanjpris  6990 kr inkl Neostratas nattkräm Dermal Repelishment, värde 599 kr (ordpris 2690 kr/behandling exklusive kräm dvs. 3 behandlingar + kräm värde 8669 kr) . I priset ingår en kemisk peeling från Neostrata som exfolierar det översta hudlagret, micronålning som jobbar på kollagenstimulering, fina linjer och porstorlek med ett återfuktande serum anpassat efter din huds behov samt en underbar, lugnande och återfuktande mask. 

Vid det första behandlingstillfället erhåller du nattkrämen som återställer uttorkning och ålderstecken. Den lämnar huden mycket återfuktad, fylligare och fastare. Hudens naturliga fuktbarrier stärks för att förhindra förlust av fukt. Synligheten av linjer och rynkor minskar samtidigt som volymen under huden ökar. Du planerar även med din behandlar hur långt mellanrum som är lämpligt mellan dina behandlingar. Kuren ska betalas i sin helhet vid första tillfället.

Boka "Erbjudande microneedling kur 3 ggr." tom 15/3".  Sista behandlingen skall vara utförd inom 3 månader från inköpsdagen.

Välkommen till George, leg ssk, på fri konsultation

Välkommen till ssk George på kostnadsfri konsultation under hela augusti och september (värde 1500 kr) samt 20% rabatt på behandlingar som bokas i samband med konsultationen. Rabatten avser ordinarie pris och gäller även på paketpriser men kan inte kombineras med övriga rabatter.
Boka ”Erbjudande fri konsultation....”

Vi ser fram emot sensommaren och att jobba på den nya kliniken på Söder. I september kommer vi troligen att köra en liten invigning, mer om detta senare. Samtliga erbjudanen gäller tom 190930 (avser ej erbjudandet om Coolsculpting som är begränsat till 30/8, besök Bodysculpting för mer info).

Varmt välkomna till Forma Vita!

Varma hälsningar, Dr Calle & personal

Forma Vita, Maria Prästgårdsgata 29, Stockholm / Hammarby Allé 83, Hammarby Sjöstad           Tel. 08-518 306 00 

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.