Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Tillfälligt på Systembolaget 18e okt

Levi Vermouth x 2

Fatlagrat från Wicked Weed Brewing som den

19e oktober även arrangerar

"Världens Största Tap Takeover"


Magiska Wicked Weed Brewing Co från Asheville, North Carolina levererar än en gång galet bra öl, precis som många av er avnjöt under Stockholm Beer & Whiskyfestival.

Denna gång är det deras Xibalba (98P Ratebeer), en Imperial Pumpkin Ale med cacao, chili mm. Riktigt bra och väl passande för säsongen.

"Xibalba is our pumpkin ale, brewed with cacao nib, ancho, serrano, and habenaro chiles with fall spices. This version has been Bourbon barrel aged with ancho chiles, cacao nibs, vanilla and pumpkin spices."

 

Wicked Weed kommer även den 19e oktober arrangera "Världens Största Tap Takeover"Raleigh Beer Garden, med inte mindre än + 150 unika öl!! Mäktigt, fett, coolt & givetvis gott men man kan fundera över om någon lyckas "ticka" alla öl? Utöver + 150 unika öl kommer de även ha x antal öl med olika årgångar, mumma för gomen alltså.


Romano Levi är, som ni vet, världskända för sin grappa men de producerar även vermouth i världsklass och nu får vi äntligen ta del av detta då vi lanserar inte 1, utan 2, 1 Bianco & 1 Rosso.

Alf Tumble gav det vita "5 Poäng" i DN!!

"Betyg 5. Vermouth. I länderna kring Medelhavet dricks det kryddade starkvinet vermouth ofta som fördrink – utan att blandas med gin eller annan cocktailsprit. Och det är lätt att förstå varför, när den aromatiska kvaliteten når dessa höjder! Frågan är vilka örter som smäller högst, men det är lätt att bli sittande länge med kupan i handen. 120 flaskor."

Romano Levi

Är ”kultgrappan” framför andra och berömd bland grappakännare runt om i världen. Romano Levi kallades ”den änglalika grappamakaren” och är omspunnen av myter. Det sägs t ex att han aldrig under hela sin levnad lämnade sin hemby där destilleriet ligger, den idylliska byn Neive i Piemonte i vinregionen Barbaresco.

Romano Levi föddes 1928 och dog 2008 då produktionen upphörde. Men har nu återupptagits igen av den nya ägaren som fortsätter Romanos gärning.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

üNN Alkfrei IPA 0,4% - SB.1978 - 21,90kr

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.