Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Gröna julklappstips!

Vi på Wexthuset vill önska en God Jul med en säck trevliga julklappar. Kvalitetsklappar till bra pris för alla som gillar livets gröna sida.

Här kommer du till vår hemsida med mera information och fler julklappsidéer på Nordens största trädgårdsbutik på nätet. Och här finner du högupplösta bilder på våra julklappar. Kika särskilt på vår satsning på barn med fina paketerbjudanden som lockar också våra minsta att vilja odla. Välkommen!

Växtterrarium

Det är fascinerande att följa växternas utveckling genom den vackra glasskålen som bildar ett slutet ekosystem. Drivhuseffekten gör att växtligheten får fart och det händer något varje dag. Den perfekta julklappen till små och stora som vill förstå odling. Dessutom ett vackert, grönskande smycke. Finns i flera storlekar inklusive redskap och andra tillbehör.

Pris från 298 kr.

För naturälskaren

Fåglar är inte bara trivsamma, de gör stor nytta som håller efter skadedjur som bladlöss och hungriga larver. Vi har ett stort sortiment för de små vilda vännerna från välrenommerade engelska Wildlife World. De samarbetar med naturvårdsorganisationer för att få fram ändamålsenliga, välfungerande och miljövänliga produkter. Till jul rekommenderar vi särskilt prisvärda presentpaket för bin och småfåglar. Detta paket innehåller ett vackert fågelbo, fågelmat, frön till vilda blommor som uppskattas av pollinerande insekter och en liten guidebok om de vanligaste fåglarna vi kan se i vår trädgård.

Pris:329 kr.

Miniodling vid skrivbordet – Desktop garden

Desktop garden är en självvattnande miniodling inklusive växtlampa som gör skrivbordsjobbet spännande varje dag! Lampan fungerar också som läsbelysning och en fläkt sätter fart på luften under varma dagar. Pris 499 kr.

Vattna vackert!

Vi har ett stort urval av Engelska Haws fantastiska vattenkannor. De har tillverkat kannor sedan 1886 i tidlös design. Välj mellan åtta vackra färger, flera storlekar och former. Bildens salviagröna 0.7 l kanna kommer i presentförpackning, har avtagbar stril och en duschflaska i mässing.

Pris 349 kr.

Succén utökas - handgjorda kruktassar

Potty Feetheter våra handgjorda krukfötter, tillverkade i England av krossad sten och harts, därefter handmålade. I år har sortimentet utökats med fler djur och hundraser (här fransk bulldog). Trädgårdsfolk är också djurvänner och visst är de oemotståndliga? De fungerar lika bra ute som inne. Förutom att de är vackra fyller krukfötterna flera bra funktioner:

*De förbättrar luftcirkulationen under krukan vilket gynnar rötterna.

*De skyddar underlaget.

*De minskar frostskador på krukor som står utomhus i och med att luft kan komma till underifrån och överskottsvatten dräneras bort.

Pris från 269 kr per förpackning om tre st.

 

Trevliga redskap från Kent & Stowe

En snygg och praktisk trio handredskap från engelska Kent & Stowe. Handtag av ask som ligger skönt i handen. Rostfritt stål med 15 års garanti.

Pris 339 kr.

Klicka här för högupplösta bilder på alla julklappstipsen.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.