Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det viktiga

Hur tillbringar du din tid?
Ägna en dag så här i början av året att inventera. Titta på hur du tillbringar din tid. Gör en lista vad som är viktigt för dig i ditt ledarskap och i ditt liv. Begrunda hur dessa överensstämmer med vad du gör med din tid idag. Finns det saker som är oviktiga och tar upp din tid? Gör en plan för hur du ska ändra på detta.

 

Utmaningen

I svårigheter finns möjligheter. Vad du sår får du också skörda. Många står i förändringar och ser mest svårigheter. Hur ska vi kunna få kvalitet i våra verksamheter när vi bara får mer och mer och göra med mindre resurser? Det är kanske nu vi måste stanna upp och se vad vi har istället för vad vi inte har. Vilka möjligheter ligger det i svårigheterna? Vilken utmaning! Vänd på det, i svårigheter föds möjligheter. Det är inte i medvind en drake lyfter. men ibland behöver man bara stanna upp och se vilken kvalitet som är viktigast. Mycket av kvaliten har vi inom oss, börja med ett leende, det är smittsamt.

Ett av mina årsmål
Ett av mina årsmål är att skriva på min bok om ledarskap och få den tryckt under året. Har du som ledare gått utbildning eller blivit coachad av mig får du gärna ge exempel på detta i min bok. Jag söker också någon av er som vill redigeringsläsa när jag kommit så långt. Vill du delta, du får gärna vara anonym, snälla hör av dig till mig så kan vi bolla lite.

På gång hos Gunilla Coach

Vem tar hand om chefen?
Utbildningen Optimalt Ledarskap 
En ny omgång av den omtyckta ledarutbildning startar den 31 januari. Är du intresserad, hör av dig så berättar jag gärna mer.

Ledarnätverk i februari
För ledare som redan gått utbildningen. Vi kommer att arbeta med vad deltagaran har med sig samt fokusera på årsmål och tidsanvändning. Har du inte fått inbjudan hör av dig.

Teamutveckling
Min start på året kan inte börja bättre, då jag får möta en ny grupp i givande samtal och teamutveckling.

Allt gott till er alla på det nya året. 

Välkommen att höra av dig!
Du når mig på
tfn 070 - 35 16 460 eller
E:post gunilla@gunillacoach.se

Vänligen Gunilla


 

Kontaktuppgifter: Gunilla Andersson Coach AB, Blomstervägen 75, 672 32 Årjäng. Tfn 070 - 35 16 460, E post gunilla@gunillacoach.se

Hemsida www.gunillacoach.se

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter