Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Egenvårdskurs

Tanken har funnits hos mig länge och nu har jag hittat en lokal som är lämplig för detta. Lymfmassage är en fantastisk behandlingsform men kräver att man gör en del själv för att det ska bli bra resultat. Många som varit på lymfmassage hos mig tycker att det är svårt att förstå och ta till sig egenvården. Därför bjuder jag nu in till ett tillfälle där vi går igenom vad du kan göra själv, allt från massage till andning, tejpning, kost, rörelse och annat som kan påverka. Man kan ha problem med lymfan av olika skäl och vissa saker passar kanske dig bättre än något annat. Men du kan göra mycket själv för att lindra dina besvär. Du träffar också andra och kan utbyta erfarenhet, ställa frågor och få med dig lite nya tankar för hur du kan ta hand om dig själv.

Jag tänker mig en grupp på 15 personer, så här är det först till kvarn som gäller. Det är en fördel att ha fått lymfmassage någon gång men är inget krav. Det kan även passa för en anhörig som vill kunna hjälpa till med egenvården. Så starta 2020 med att ta hand om dig själv.

 

Datum: 22 januari kl 18.00–20.30

Plats: Omtanken, Prästgårdsängen 21

Boka: via mail, info@ninna-o.se senast 13 januari.

Pris: 370:- (swisha till 0707-811 544 tillsammans med din mailadress för kvitto)

Anmälan är bindande.

Hitta: Buss nummer 60 går ofta och stannar på Kärralundsgatan. Gå in på gården mellan hyreshusen och leta upp Prästgårdsängen 21 på vänster sida.

Kör du bil svänger du av från Danska vägen vid Handelsbanken och sedan in i garaget under husen. Där finns det gott om besöksparkering och du betalar antingen med mobiltelefon eller App från Easypark.

Du kan gå igenom parkeringshuset, ringa på nr 21 Omtanken och ta hissen till entréplanet.

facebookinstagramlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.