Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

Fler objektiv ger nya perspektiv.

Samma vinkel kan ge helt olika bilder. Allt handlar om brännvidd, som reglerar hur avståndet i en bild blir. När det går att byta ”glugg” i telefonen på ett ögonblick kan du både lyfta fram något i förgrunden i en bild för att sedan visa hela rummet i nästa, utan att förflytta dig. Vi på Kullander visar dig gärna hur du lyckas med dina bilder utan att släpa på tung fotoutrustning i vinter. Välkommen!

 

iPhone 11 Pro.

Trippelkamerasystem med ultravidvinkel.

iPhone 11 Pro har ett helt nytt trippelkamerasystem. Ta bilder på vidsträckta landskap och fånga mer av inomhusmiljön med ultravidvinkel. Kom ännu närmare motivet med teleobjektivet. Ta vackra, detaljerade bilder i svagt ljus med nattläge. Filma och redigera video med bättre kvalitet än på någon annan smartphone. Och skapa ännu snyggare porträttbilder i studiokvalitet med en svartvit ljuseffekt.

Den perfekta träningspartnern.

Apple Watch Series 5 har något för alla, oavsett om du tränar inför ett maraton eller bara vill röra mer på dig varje dag.

Vissa armband säljs separat. Apple Watch Series 5 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 13 eller senare. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnätverk. Du måste ha samma mobiloperatör för Apple Watch och iPhone. Alla mobiloperatörer erbjuder inte företagskonton. Ta reda på mer via din arbetsgivare och mobiloperatör. Roaming är inte tillgängligt utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer. På apple.com/se/watch/cellular finns information om medverkande mobiloperatörer och villkor. Apple Music kräver ett abonnemang.

Ny medarbetare:
Heiko Witte

Vi välkomnar Heiko till Kullander som Major Account Manager! Många år i branschen, senast från Evry, och en sann Apple-entusiast (även Tesla ligger honom varmt om hjärtat). Heiko kommer se till att vi förblir marknadsledande i Sverige på att hjälpa företag att skapa och utveckla Apple-plattformen i deras verksamheter. Han är din rådgivare för bekymmersfri IT.

>> Personal

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss 
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se

Besök oss
Fridhemstorget, 217 53 Malmö
Öppet: Vardagar 09.00 - 17.00 • Lördag och Söndag stängt

TM och © 2020 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter