Forma Vitas nyhetsbrev

Hej på dig!

Vi har en utmanande tid framför oss men vi är säkra på att vi kommer ta oss igenom det.

Forma Vita kommer hålla öppet så länge vi som arbetar är friska och myndigheterna tillåter det. Vi vill att du ska veta att vi är mycket noggranna med att desinficera allt från dörrhandtag till kortmaskin och behandlingsbritsar. Du kan känna dig trygg i att komma hit och låta oss ta hand om dig! Så fort du kommer in genom dörren finns möjlighet att sprita händerna vid receptionen men självklart är tvål och vatten mycket mer effektivt. På toaletten fylls det ständigt på med fräscha handdukar och ytor som kran och spolknapp spritas flera gånger om dagen.

 

Innan din behandling bjuds det fortfarande på kaffe och te men inget ätbart. Även om du får jobba hemifrån eller ditt gym skulle vara stängt kan du fortfarande hitta sätt att komma ut ur huset. Ta en promenad i det vackra vårvädret, umgås med familjen, starta ett kreativt projekt eller ta hand om dig själv. Var rädda om er men låt inte oron sluka upp all er tid. Lägg undan tankarna om viruset och hur mycket toalettpapper du har kvar i förrådet. Ta istället tillfället i akt nu när du kanske jobbar hemifrån att göra någon behandling hos oss!

Viktig information

Känner du dig det mista hängig eller uppvisar symptom på covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma. Vi kommer inte ta ut någon avgift för sent avbok relaterade till viruset och det går jättebra att ringa eller mejla för att av/omboka din tid.

Mer återfuktad och en ungdomligare look till sommaren med PROFHILO! En riktigt lyxig behandling som hjälper din hud till bättre spänst.

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016!

Bio-remodeling är en revolutionerande och innovativ föryngrande strategi för estetiska behandlingar som direkt attackerar slappheten i huden. PROFHILO integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en uppstramande verkan. Perfekt för att behandla ansikte, hals, dekoltage, händer, armar... ja alla områden där du upplever en minskad elasticitet i huden.  Du behöver 2 behandlingar med 4 veckors intervall för optimala resultat och sedan en uppföljande behandling var 6:e månad för att bibehålla resultatet. Återhämtningstiden är minimal.

Erbjudande - Profhilo

Under april & maj erbjuder vi en Profhilokur 2 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum för 4990 kr (2*2 ml ord pris 6490 kr). Räcker för ett område tex ansikte, hals el dekolltage etc vid två tillfällen. Profhilo kur 4 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum för 9590 kr (2*4 ml ord pris 12980 kr). Räcker för 2 områden tex ansikte/hals, hals/dekoltage etc vid två tillfällen. Boka "Erbjudande Profhilo".

Botox

Vi har flera områden/muskler i ansiktet som man kan behandla med botox. De vanligaste är pannan, arga rynkan och kråksparkarna. Men vi har även, bunnylines, gummysmile och sura mungipor.

Erbjudandet 2 för 1 gäller om du väljer två områden att behandla och får det billigaste på köpet (högsta kostnad blir 2790:-). Erbjudandet 3 för 2 kostar oavsett områden 3990:- men du får välja 3 områden och betalar endast för två (ord. Pris 4990:-). De ovannämnda behandlingsområdena är de som det går att välja mellan. Erbjudandet gäller hos våra legitimerade sjuksköterskor Fanny och Suzan.

Gäller ej platysma, medicinsk botox eller bruxism.
Boka "Erbj botox 2 för 1 el 3 för 2". Gäller tom 29/5.

Filler

Denna månad har vi erbjudande på utfyllnad av läppar. Du kanske aldrig fixat läpparna förut men är sugen på att testa eller så kanske du är en trogen läppkund? Hos våra sjuksköterskor Suzan och Fanny får man nämligen 500:- rabatt på sin läppbehandling i april och majmånad, så passa på! Boka "Erbj. läppar".

Hudvård

Välkommen till oss och boosta din hud innan sommaren!

Vi erbjuder en fantastisk kombinationsbehandling av kemisk peeling och microneedling som jobbar optimalt med fukt och lyster, korrigerar ärr och stimulerar till nyproduktion av ditt naturliga kollagen.

Erbjudande 2100:- Ordinarie pris 2690:-

Boka "Erbj. microneedling extra".

Om du är intresserad av att vårda din hud och ge den mer lyster, jämnare hudton och mindre orenheter kan du göra en Milk Peel för 1100:- (ordinarie pris 1700:-). Kombinationen av glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra ger peelingen sina fantastiska egenskaper, som även kan öka effekten av microneedling, fillers och botox. Våra auktoriserade hudterapeuter Nina och Linda utför bägge dessa behandlingar i såväl Sjöstaden som på Blekingegatan. Boka Boka "Erbj. milkpeel". Gäller 30/3-29/5.

CoolSculpting

Eftersom vi just nu inte kan hålla några CoolEvents på kliniken erbjuder vi fria konsultationer och 20% rabatt på ordinarie pris, (kan inte kombineras med vår rabattstege), tom 1/5. Vår duktiga auktoriserade hudterapeut Nina är även utbildad diplomerad Coolsculptingspecialist och hjälper dig mer än gärna vid frågor kring Coolsculpting, ni når henne på nummer 073-334 59 90. Vid bokning uppger du ”Erbjudande 20%”. Nina arbetar både på Forma Vita i Sjöstaden och på Blekingegatan samt åt Forma Vita Bodysculpting på Maria Prästgårdsg 29. Med tanke på rådande situation är vi extra noga med hygien och städning. När du kommer på en Coolsculptingbehandling är det du och din behandlare på plats i lokalen. Är du själv frisk och kry är du varmt välkommen på behandling i en lugn och avskild miljö.

Varmt välkommen till oss på Forma Vita!

Hälsningar från Dr Carl och resten av Forma Vita-teamet


Har du frågor? Mejla oss gärna på kontakt@formavita.se

Forma Vita hittar du på Blekingegatan 25 & Hammarby Allé 83 i Stockholm. Tel. 08-518 306 00.

Forma Vita Bodysculpting hittar på Maria Prästgårdsgata 29 i Stockholm. Tel. 073-334 59 90.

Följ oss i våra sociala medier

facebookhomepageinstagram