Exklusivt för klubben. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Notera att detta meddelande når "Funktion - Styrelse" i BAS. Det betyder att det endast är de som är registrerade som BAS-ansvarig, ordförande, sekreterare och kassör som fått meddelandet. Om detta inte stämmer är klubbens uppgifter i BAS inte uppdaterade.


NYHET! BAS-K utbildning via Internet

Exklusivt erbjudande för båtklubben!

Så här i Coronatider är vi många som väljer att hålla distans och mer eller mindre sitta i karantän på sin egen kammare. Då kan en utbildning kanske förgylla tillvaron en del.

SBU har tillsammans med våra BAS-coacher tagit fram en gratis utbildning "on line" för styrelsefunktionärer som jobbar - eller kommer att jobba - med BAS-K. Erbjudandet gäller i första hand fram till sommaren för samtliga medlemsklubbar i Östra Vänerns Båtförbund

Vi menar också att det blir mer effektivt om utbildningen görs klubbvis. T.ex. att två tre personer från samma klubb ansluter sig. Då kan vi koncentrera oss på just denna klubbs problem och frågor. Låter det intressant?

HUR GÅR DET TILL?
”On-linekursen” är tänkt att köras i ”Hangouts Meet” som är ett Googleprogram. Vår kursledare, Per Edberg, har testat att koppla upp såväl datorer, paddor och telefoner och det har fungerat bra.

Kursledaren startar ett möte och bjuder in deltagare som får ett mail med en klickbar länk.

TIDPUNKT: Klubben kontaktar Per Edberg och kommer överens om en lämplig tidpunkt för genomförandet. Per når ni via telefon 070-522 0277 eller via e-post till per.edberg@outlook.com.

Notera att Per E innan mötet måste få veta deltagarnas e-postadresser för att kunna skicka inbjudan till mötet. Han behöver också ha tillåtelse att lägga upp sig som administratör i klubben eftersom en del av kursen kommer att vara ”i klubben”.

TALA GÄRNA OM:
Bra är också om kursledaren någon dag i förväg får reda på om klubben har några speciella frågor eller önskemål som man vill ta upp.

Efter utbildningen får ni gärna även meddela styrelsen i ÖVBF (admin@ovbf.se) och kursledningen vad ni tyckte om upplägget. Ange gärna både ris och ros.


Förbundets Kontaktadress

ÖSTRA VÄNERNS BÅTFÖRBUND 
Österäng, Naverkälle
533 97 GÖTENE
admin@ovbf.se


Skulle du vilja avsluta dina Nyhetsbrev, klicka här.