Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Ja, ni såg rätt, det är återigen dags för lansering av Thomas Hardy, legendernas legend när det gäller Barley Wine 


Bärnstensfärgad Barley Wine.

I näsan, intensitet och komplexitet med toner av både kanderad och frukt i alkohol, torkade fikon, färsk tobak och choklad. En lätt karamellkänsla som håller sig i bakgrunden.

I munnen, en initial känsla av en otroligt fyllig öl som samtidigt är mjuk, en silkeslen värme följs av bitter apelsinmarmelad, torkad frukt och kastanjhonung.

Avslutet ger en uppfriskande, något skarp antydan som ger harmoni och balans. Att avnjutas omedelbart, men THA kan även förvaras i vinkällaren för att utvecklas över tid.

Lagrad 6 mån på Skotska ekfat

THA är ett barley wine vars arom och smaker kan utvecklas under åren på ett sätt som kan jämföras med de finaste röda vinerna.

Den första årgången går tillbaka till 1968, vilken lagrades på ekfat, och inspirerades av klassiska engelska Barley Wines från 1800-talet. "The Historical ”är en hyllning till denna tradition. 2019-utgåvan av “The Historical” lagrades i sex månader på skotska ekfat, resultatet av detta blev en BW med strukturerad kropp, toner av rökigt trä och en varaktig varm eftersmak.


La Maison Du Rhum erbjuder konsumenterna rom med autentisk bakgrund, särskiljande aromatiska profiler och ett sant ursprung. Dessutom är varje cask noga utvald med omsorg och precision från varje enskilt destilleri av dess romexperter.

Varje rom är åldrad och blandad i sitt hemland, vare sig det är Guatemala, Colombia, Trinidad & Tobago, Dominikanska Republiken, Peru eller Venezuela för att sedan uteslutande buteljeras av Dugas i Frankrike.

Sortimentet erbjuder en stor mångfald av aromatiska profiler (melass, sockerrörshonung eller ren "Agricole" sockerrörsaft), i olika stilar: fransk, engelsk eller spansk.

De särpräglade etiketterna för hela sortimentet inspireras av vintage-rom-etiketter från samlingen av en romentusiast. 

 

 

La Maison du Rhum Colombia 2007, 46% - SB 83195 - 808kr 

Ursprung - Hacienda Coloma

Denna exceptionellt mjuka rom blandas mästerligt av Sandra Reategui och Judith Ramirez, två av de bästa colombianska master-rommakarna. Coloma är lagrad i amerikanska ekfat (bourbon & kaffelikör) på haciendan.

La Maison du Rhum Dominikanska Rep Solera 12, 42% - SB.80518 - 811kr

Ursprung - Oliver & Oliver

Destilleriets nya plats fortsätter att gynnas av liknande klimatförhållanden och jordar som sin tidigare plats på Kuba. Detta garanterar samma högkvalitativa rom. Solera 12 Ex-bourbon cask. 

La Maison du Rhum Guatemala Solera 12, 55% - SB.82976 - 819kr

Ursprung - Botran

Romen är lagrad på 2 olika typer av fat i Solerastil vilket ger märkbar komplexitet. Solera 12 Ex bourbon cask och retoasted bourbon cask.

La Masion du Rhum Peru 2008, 45% - SB.83468 - 809kr

Ursprung - Millonario

De använder melass från sockerrör som odlas i rika vulkanjordar för att producera denna delikata rom. Lagrad efter solerametoden som är vanligt i Sydamerika, vilket ger en stiltypisk rom med mjuk profil. Vintage 2008 Ex-bourbon cask och ex-sherry casks.

La Masion du Rhum Trinidad & Tobago 2008, 44% - SB.83198 - 810kr

Ursprung - Angostura

Detta suveräna "eau-de-vie" från sockerrör har gjort Trinidad & Tobago till en av de mest välrenommerade destillatörerna av fin rom. Vintage 2008 Ex-bourbon cask.

La Masion du Rhum Venezuela 2011, 47% - SB.83634 - 807kr

Ursprung - Diplomatico

Denna rom är producerad av melass och sockerrörshonung. Lagringen på olika stilar av fat skapar en komplex och fyllig rom. Vintage 2011, Amerikansk vit ek.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.