Problem att läsa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Storslaget i det lilla - upplev mera!

NYHETSBREV TURISM NOVEMBER


Skara Filmfestival

Frossa i filmer under Skara filmfestival 19-25 november 2020! I år visas 29 filmer från olika länder, allt från dokumentär till drama, komedi och skräck. Ladda ner programmet här

Tre knivar från Wei

Höstens slutproduktion på Skara Skolscen är Tre knivar från Wei av Nobelpristagaren Harry Martinson. Spelas på Skara skolscen och livestreamas dessutom. Läs mer

Miniostmässa

I väntan på den stora Ostmässan i september 2021 bjuder Jula hotell in till en minivariant i konsthallen. 10 utställare på plats med sina godsaker! Efter mässan fortsätter kvällen med quiz och plockbuffé. Läs mer


Loppis & second hand

I Skara är det tätt mellan loppisar och second handbutiker som erbjuder allt från kläder och möbler till antikviteter till retro samlarprylar i en skön mix. Nu har vi gjort en ny samlingssida där du hittar dem alla! Läs mer

Skaras Padelhallar

Har du upptäckt nya flugan – padel ännu? Du vet väl att Skara har två nybyggda padelhallar, Padelcenter Skara och Skara Padel. Du hittar dem i området Hospitalsgården mellan Skaraborgsgatan och Smedstorpsgatan.


Din favoritplats

Vill du bidra till arbetet med den nya översiktsplanen?

Berätta gärna vilka platser i kommunen du tycker är särskilt värdefulla! Sätt ett hjärta på den digitala kartan och skriv en kommentar varför du tycker så.


Instagramvänliga platser

Vi vill ha dina tips på Instagramvänliga platser i Skara! Vi lottar ut 3 fina priser- paraply, vattenflaska och termosmugg bland de som tipsar oss om sina Instafavoriter.

Tipsa oss på turistbyran@skara.se


Nu är Skaras nya shoppingsida igång! 

Här finns allt utbud samlat tillsammans med aktiviteter och tips för en upplevelserik shopping.

Nytt i stan

Josefines hem

Den 19 november är det dags för Josefine att öppna upp dörrarna till butiken i hennes kontorslokal på Tvärgatan. Josefine jobbar som inredare och stylist och kommer att ha ett utvalt och genomtänkt inredningssortiment. Öppettiderna hittar du på hennes Instagramkonto.

På Gång-bladet

Evenemangskalendern har fyllts på så smått så nu är det äntligen dags för På Gång-bladet igen! Ladda ner november månads På Gång-blad här för att hitta dina godbitar i Skara med omnejd.

För mer information om alla evenemang, besök vår evenemangskalender.

Glöm inte tipsa oss om ditt evenemang

För att ditt evenemang skall synas i vår evenemangskalender lämnar du enkelt in det till oss via webb-formuläret. Där fyller du i all information om evenemanget och laddar upp din evenemangsbild i liggande format. Sedan granskar vi och publicerar evenemanget. 


Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!

facebookinstagram

Skara Turistbyrå │ Södra Kyrkogatan 2  │ 532 30 Skara │0511-32580
www.skara.se/turism  turistbyran@skara.se

Du får detta utskick som prenumerant på Nyhetsbrev Turism. Tipsa en vänAvsluta prenumeration
Läs Skara kommuns andra nyhetsbrev.