Jag vill önskar dig en riktigt fridfull Jul och ett spännande 2014

Mailen svämmar över av God jul och Gott nytt år mail och jag funderar på om jag skall lägga till ett till i din fulla mailkorg men du kan ju alltid slänga det.

Bilden över ett vitt Skärhamn är tagen förra året och jag hade önskat att vi fick en sådan jul men det är ingen bra prognos så det bli att tända många ljus och hålla sig inne. Eller så tar du en promenad och njuter desto mer när du kommer in.

Det är inte hur du har det utan hur du tar det - som spelar roll.

Vårt förhållningssätt till vad som händer i livet. Om känner efter hur du har det hela tiden så kan du missa att märka hur du tar det. Varför inte pröva att märka hur du tar det.

Traditioner är ju något som kommer fram på julen antingen vi skall följa dem eller bryta dem.

En tradition som jag har i dessa brev i december är att önska dig att göra övningen nedanför på nyår.

NYÅRSÖVNING

Se till att du får/tar en liten stund över att reflektera över hur det har varit för dig under året.

Gör ett bokslut över året – fokusera på det du är glad för, stolt över, vad har fungerat bra - skriv ner det och känn efter i hela kroppen vad du klarat av – NJUT! Sen kan fundera på vilken riktning ditt liv skall ta 2014. Det kan vara en mening eller ett ord som betyder något för dig.

Backa bakåt för att få energi framåt som en av mina fantastiska chefer sammanfattade det.

Vill du - kan du be de personer du fira nyår med att berätta när Ni äter middag tillsammans om vad de har gjort bra detta år och hur de vill att nästa år skall utveckla sig – en i taget och glöm inte att lyssna på varandra - det gör att alla känner sig goa i hela kroppen när det nya året rings in.

 

TACK ALLA människor jag mött under detta år; kunder, uppdragsgivare, lärare, handledare, kollegor, vänner, duktiga hantverkare och familj för allt Ni lär mig och för att ni gett mig möjlighet att utvecklas, jag känner en stor glädje och tacksamhet för det.


God Jul

Gott Nytt år