Jag skulle kunna berätta om allt som varit och allt som ska men vi släpper det och så ber jag dig vila en stund. En stunds avkoppling vore skönt för dig och jag satte ihop en liten låtlista på Spotify som heter Nordresurs Vilande jul.

Sätt dig eller lägg dig ner och lyssna en stund på dessa låtar eller så tar du din egen favoritmusik och sätter på, huvudsaken är att du gör det för din skull. Eller så kan du ha på när du klär granen eller kokar skinkan det är fritt val.

 

När du har landat vid något tillfälle under helgerna, gärna innan nyår för slår jag att du gör ett bokslut över året som gått 2014. Fokusera på det du är glad för, stolt över, vad har fungerat bra - skriv ner det och känn efter i hela kroppen vad du klarat av – NJUT! Sen kan fundera på vilken riktning ditt liv skall ta 2015. Det kan vara en mening eller ett ord som betyder något för dig.

 

Något jag är extra glädje över i år är att jag har givit ut min bok – denna dröm som jag har haft i många år. Tack alla som kom till releaser och har köpt boken det har gjort mig både glad och tacksam.   

 

Ett annat traditionellt tips från mig är att - Vill du – så kan du be de personer du fira nyår med att berätta när Ni äter middag tillsammans om vad de har gjort bra detta år och hur de vill att nästa år skall utveckla sig – en i taget och glöm inte att lyssna på varandra - det gör att alla känner sig goa i hela kroppen när det nya året rings in.

 

TACK ALLA människor jag mött under detta år; kunder, uppdragsgivare, lärare, handledare, kollegor, vänner och familj för allt Ni lär mig och för att ni gett mig möjlighet att utvecklas, jag känner en stor glädje och tacksamhet för det.

Jag vill önska Dig en riktigt fridfull jul och ett spännande 2015

Varma hälsningar

 

 


Vill du veta mer om vad som händer nästa år gå gärna in på nordresurs