Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Eskilstuna kan mer

Notiser


----Nyhet----

Detta brev kommer jag ha en ambition att kunna skriva 3-4 gånger per månad. Kommer ta upp politiska händelser och ärenden. 


Vad händer inom EU?

Kommer att lyfta en del frågor som står på agendan inom EU. Finns många frågor som berör och är av intresse för oss alla. En fråga som är viktig rör frihandeln. Läs mer om den här.


Ägardirektiven 2016

Här finner ni våra ägardirektiv som utvecklar och tar ansvar för bolagen. Ordning och reda är ledorden. Ägardirektiven hittar du här.


Sommartal

Imorgon den 6 juni sommartalar vår partiledare Anna Kinberg Batra. Sommartalet kan också följas via nätet, mer information om det här.


Budgetdebatt

Den 16 juni ska budget och ägardirektiv för Eskilstuna 2016 tas i kommunfullmäktige. Ni kan följa debatten på www. eskilstuna.se om ni inte har möjlighet att vara på plats. FLASH: Historisk budget i Eskilstuna


Vård och skola i fokus

I veckan presenterade vi tillsammans med centerpartiet och socialdemokraterna vår första gemensamma budget för Eskilstuna. Ordning och reda gäller för ekonomin och allt ska kunnas finanseras krona för krona. En offensiv budget med satsningar på skola, vård och omsorg. Läs den här.

Vård och skola i fokus
Rubriken i Eskilstuna-Kuriren om vår budget

Har ni funderingar eller frågor?

Har ni frågor eller funderingar kring någon fråga? Hör gärna av er kring till oss. 


Stort fokus på näringslivet och fler jobb

Näringslivet och företagarna är otroligt viktiga för Eskilstunas utveckling och tillväxt. Vi jobbar stenhårt med att skapa bra förutsättningar för företagen att växa och skapa fler jobb. Vi är ute och träffar många företagare genom besök och som på bilden på olika arrangemang för att lyssna på vad vi kan utveckla och förbättra tillsammans. Viktigt att förbättra företagsklimatet i Eskilstuna.


Ni finner också mer information om oss på följande platser webb, facebook och twitter.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på att få detta nyhetsbrev. Har du funderingar eller frågor, kontakta Jari Puustinen på 0702-692943. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter