Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Blodomloppet
HIK Logo
ge blod logo

VÅRA SPONSORER

 

Atteviks logo
Intersport logo
JP logo
Jkpg Energi logo
ITAB logo
Karhu logo
ICA Maxi logo
Paul Hall logo
jnytt logo
Region logo
Jkpg Kommun logo
Vätterhem logo

GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG TILL LOPPET!

Läs mer om loppet den 18 aug och anmäl dig på vår hemsida.

 

Välkommen till årets Blodomlopp i Jönköping!

Som tidigare meddelats är det samma bana som förra året. Rocksjön runt det första varvet - med start och mål i Knektaparken för Er som springer/promenerar 5 km. För Er som vill fortsätta ytterligare 5 km, så går banan vidare över Rosenlund. Loppet äger rum tisdagen den 18 augusti och som vanligt är det Hovslätts IK och Blodcentralen i Jönköping som är lokal arrangör av loppet i Jönköping.

Loppet 2014 samlade ca 6 500 deltagare och ungefär 100 anmälde sig som nya blodgivare under dagen. Som förra året kommer vi att bygga en ny bro bredvid den befintliga strax efter starten för att få ett bra "flöde". Det blir också olika startgrupper liksom individuell tidtagning som startar när du passerar startlinjen.

Just nu är vi uppe i 600 anmälda, ett hundratal mer än vid samma tid förra året. Vi vet att många anmäler sig när loppet börjar närma sig men också att många tyvärr missar att anmäla lag - då en picknick-kasse från ICA ingår i startavgiften - eftersom laganmälan stänger lite tidigare än för individuell anmälan. Vi vill därför passa på att påminna Er om att laganmälan stänger den 1 augusti. För individuell anmälan går det bra att anmäla sig fram tom den 11 augusti via vår hemsida eller på startplatsen (i Atteviks Bilhall) den 18 augusti. Det går däremot inte att anmäla något lag efter den 1 augusti så varför inte anmäla laget redan idag - innan semestrar och annat kommer emellan.

Loppet 2014

Läs mer om loppet på blodomloppet.se

och följ oss även på facebook

Anmäl dig direkt via denna länk

Innan ni anmäler Er, tänk noga igenom vilken sträcka - 5 km eller 10 km - ni vill deltaga i. Ändringar i en anmälan kan i år endast göras på startplatsen (Atteviks Bilhall) från Kl 15.00.

 

Välkomna med Er anmälan!

Vi finns för dig! Med ett välfyllt lager av kvalitetsprodukter servar vi dig med säkra, snabba leveranser till rätt pris - testa oss. paulhall.seDu får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.