Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Eskilstuna kan mer

Notiser


Har du en fråga/fundering?

Jag finns tillgänglig på följande nummer. Har ni funderingar/frågor, tveka inte att ringa. Vi finns till för er! Ring på 0702-692943 eller 070-086 65 21. Givetvis kikar jag i min mailbox också, mejla jari.puustinen@moderat.se


Vad händer inom EU?

Kommer att lyfta en del frågor som står på agendan inom EU. Finns många frågor som berör och är av intresse för oss alla. En fråga som är viktig rör frihandeln. Läs mer om den här.


Sänkt hastighet

Vi vill se sänkt hastighet vid Gillberga skolan. I vårt remisssvar så förslår vi 30 km/tim istället för dagens 60 km/tim. Under förra mandatperioden höjdes hastigheten vid skolan. Det var ett dåligt beslut! Nu jobbar vi för en sänkning!


Näringslivsträffar

Vill träffa ännu fler företagare i Eskilstuna och samtala hur vi tillsammans gör Eskilstuna bättre och fler jobb skapas. Från och med onsdag den 12 augusti och varje onsdag fram till årskiftet bjuder jag på lunch. Vi träffas mellan kl.12-13 och platsen kan vara ert företag, stadshuset eller en lunchrestaurang. Hör av dig och det vore trevligt att träffas och prata utveckling. Mejla på jari.puustinen@moderat.seeller sms på 0702-692943.


Nästa brev

Nästa nummer kommer nästa vecka och är det någon speciell fråga/ärende som ni vill att jag tar upp? Hör av er på jari.puustinen@moderat.se


Ni kan följa mig här med

facebooktwitterinstagramlinkedin

Lust att vara med och påverka Eskilstuna?

Bli medlem i moderaterna och stärk oss för ett bättre Eskilstuna. Ring eller mejla mig så berättar jag mer och hur du blir medlem. 


FLASH: Fler skoldagar i skolan


Majoriteten ökar antalet skoldagar

Vi har som mål att öka kunskapsnivån i Eskilstuna och en del i det är att öka antalet skoldagar i Eskilstuna. Vi kommer öka antalet skoldagar från 178 dagar till 180 dagar. Innebär att en elev för hela 3,5 vecka mer utbildning under sin skolgång i grundskolan. Ett viktigt beslut för ökade kunskaper.


Andra plats i politikerseglingen under Parkfestivalen

Somma
Moderata ungdomsförbundet har under sommaren varit mycket aktiva. De har kampanjat på bl a Parkfestivalen och samtalat med många Eskilstunabor om hur vi tillsammans gör vår stad ännu bättre. Bra jobbat!

Flytt från kväll till dag

Från och med 2016 kommer kommunfullmäktigemötena hållas dagtid istället för kvällstid. Äntligen säger de flesta och detta är viktigt av flera aspekter. Antalet möten kommer också att minska i antalet. Beslutet fattas på nästa kommunfullmäktigemöte i augusti.


Det byggs överallt i Eskilstuna nu

Munktellstaden växer så det knakar nu. Fler bostäder, nya arena och badet börjar få en form. Badhuset börjar verkligen ta form och ska vara klar till halvåret 2016.

Majoriteten i Eskilstuna har höga mål på fler bostäder och boenden i Eskilstuna. Staden växer och behovet av boende är stort.


Ni finner också mer information om oss moderater på följande platser

facebooktwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på att få detta nyhetsbrev. Har du funderingar eller frågor, kontakta Jari Puustinen på 0702-692943. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter