Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej ##firstname##!

Äntligen julmånad och förhoppningsvis litet julefrid snart!

Julkänslan får väl komma så småningom, det ser vi fram emot! Kanske litet snö och julmusik underlättar, när man har gjort klart de viktigaste arbetsuppgifterna inför årsslutet. Då blir det lättare att koppla av med julklappar, julmat med mera. Men innan dess har vi slutspurten kvar på jobbet!


Att förebygga fallolyckor

Fallolyckor skadar äldre både på äldreboenden och i hemmen. Att förebygga fallolyckor är en viktig och ofta prioriterad uppgift inom vården av äldre. Att bibehålla och öka äldres styrka och balans är viktigt: det kan låta enkelt men är ibland svårt att genomföra, då bra hjälpmedel ofta har saknats speciellt inom demensvården. 

 Kombinerat med demenssjukdom är utmaningen enormt mycket större då kraven på samverkan med annan person, samt rätt hjälpmedel, kraftigt ökar. Våra bidrag i kampen mot fallolyckor är givetvis ActiLeg och Treax. Se våra filmer!


ActiLeg för rörelse

ActiLeg testas på mässa

Träna för benstyrka och rörlighet! Enkelt för vårdgivaren och vårdtagaren:  "cykla tillsammans" med de sammankopplade pedalerna! Sitt kvar i stolen eller rullstolen och träna i samverkan, i din egen takt. Utomhus eller inomhus, samtidigt en mental push för vårdtagaren.

Treax för balans

Treax visas på sjukhus

Kognitiv träning, balans, koordination: trevlig träning med Treax tryckplattor!

Kolla in olika Treax-övningar här.

Besök gärna vår hemsida, se våra kundfilmer, läs om våra produkter, nyheterkontakta oss med mera.


Slutspurten i år!

Här håller vi ångan uppe både, än så länge har vi några maskiner i lager för snabb leverans innan årsskiftet så den som snabbt kan ta ett beslut om inköp har goda chanser att få utrustningen i december. Det skulle väl bli en kalasstart på nästa år, att kunna köra igång med nya aktiviteter för ökad styrka och rörlighet!

Faktura i år? Inga problem!


En verklig glädje!

Tack alla kunder och läsare!
Det känns fantastiskt att få arbeta med er, med ActiLeg och Treax som lösningar på några mycket vanliga utmaningar inom vården. Det handlar om att skapa och bibehålla rörlighet, balans och styrka i benen. Alla de positiva effekter som våra kunder berättar om, värmer hjärtat. Ert engagemang och er uppskattning hjälper så många!


God Jul från ActiLeg!

Med hopp om en riktigt glad och trevlig lucia, jul- och nyårshelg önskar vi alla våra kunder och läsare en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Ta vara på er själva och varandra!

Med vänlig hälsning,
Sten Bodin, ActiLeg AB


Dela med dig till dina vänner!

Sprid brevet på Facebook, Twitter, LinkedIn!


ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev då du är en kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.