Pressmeddelande från Gilla Böcker. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gilla Böcker grundades 2010 av Ada Wester och Anna Danielsson Levin. Nu går vi ihop med Lilla Piratförlaget och blir tillsammans en ny stark aktör på barn- och ungdomsboksmarknaden!

Gilla Böcker har genom åren gett ut både romaner, ungdomsromaner och pekböcker, och fick en flygande start 2010 med Jenny Jägerfelds Augustprisvinnande ungdomsroman "Här ligger jag och blöder". När vi nu går ihop med Lilla Piratförlaget kommer Gilla Böckers fokus att ligga på ungdomsromaner.

Tillsammans blir Lilla Piratförlaget och Gilla Böcker ett förlag som kommer att erbjuda starka läsupplevelser för barn och unga i alla åldrar. Det övergripande förlagsnamnet blir Lilla Piratförlaget, med Lilla Piratförlaget som varumärke för barnböcker och Gilla Böcker för utgivningen för tonåringar och unga vuxna.

Vi ser fram emot en spännande bokhöst!

För mer information:
Anna Danielsson Levin
+46 (0)709 942 160
anna@gillabocker.se
www.gillabocker.se

Foto: Ola Kjelbye

Är du bokhandel eller annan förmedlare av böcker? Gilla Böckers utgivning kan också i fortsättningen beställas via Bokrondellen och Förlagssystem eller direkt från oss. Vidare kommer Gilla Böcker även att representeras av Piratförlagets marknads- och försäljningsavdelning.


Gilla Böcker Sverige AB, Bergsundsgatan 25, 117 37 Stockholm