Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vinter på Sommarro

Hej ##firstname## !

Ännu en golfsäsong är avslutad. Det blir faktiskt vår 10:e efter öppningen av Links 2006. Dom säger att åren går fortare och drivarna kortare ju äldre man blir. Det kan jag verkligen skriva under på.

Banan är nu stängd sedan en månad och merparten av personalen har slutat för säsongen. Det är nu vi tar vår semester så jag hoppas ni har överseende med att vi inte läser mail varje dag. Vi kan se tillbaka på ännu en lång säsong med över 200 möjliga speldagar på sommargreener. Efter en ganska kall start på säsongen fick vi till slut en fin avslutning. 

 

När det blir tillräckligt med snö kommer vi dra upp skidspår på anläggningen. Ytterligare en förmån för dig som är All Inclsive medlem. 


Vinterligan

Vinterligan är en social golftävling på Lilla banan lördagar under vintersäsongen. Man har redan genomfört ett par deltävlingar under november men i avvaktan på att greenerna skall frysa till är det ett nu ett kortare uppehåll. Kolla nyheter på hemsidan för se när nästa tävling kommer att genomföras. Alla är välkomna att delta i gemenskapen. 


Reklamplats på våra scorekort

Ett effektivt sätt hitta nya kunder.

Varför inte annonsera på våra scorekort. Ditt budskap blir synligt ett helt år för endast 50 öre per scorekort.

 

Det är nu dags att beställa 10.000 nya scorekort för Links till nästa säsong. 

Går givetvis att kombinera med annan reklam på banan eller rangen.

Kontakta lars.jarner@sommarrogolf.se för en offert.


Golfresa med Birger i vinter


Framtiden för banan och klubben

Tack för det fina gensvar jag fick efter det förra nyhetsbrevet. Det känns verkligen bra att så många medlemmar bryr sig om vår verksamhet och vår golfbana. 

Jag och Claes har sedan senaste nyhetsbrevet haft ett möte med ansvarig politiker och ytterligare möten med kommunen är inplanerade. Man har lyssnat på våra argument och vad det leder till får framtiden utvisa. Kommunen måste givetvis utvecklas och ny infratruktur måste byggas. Samtdigt bedriver vi en befintlig verksamhet som är positiv för många människor och anställda. Med rätt förutsättningar är vi säkra på att Sommarro Golf kan utvecklas till något positivt för det kommande bostadsområdet.   

Vi har skrivit ett brev till kommunen där vi beskriver våra tankar kring exploateringen och kommande vägbyggen. Brevet är en offentlig handling så lokaltidningarna har redan förhört sig i frågan. Du kan läsa brevet som en pdf via denna länk om du vill.

Via våra nyhetsbrev och nyhetsflöde på hemsidan kommer du som medlem kunna följa denna viktiga fråga. 

Tack för ditt fortsatta engagemang. Behöver vi ett medlemsupprop kommer givetvis att samla oss kring ett sådant.


Stängt i reception och restaurang

Under vintern november-mars håller vi receptionen och restaurangen helt stängd. Vill ni komma i kontakt med oss under denna period hänvisar vi till epost då vi sällan svara i telefon.

Epost för medlemsfrågor:

info@sommarogolf.se

 

Hälsningar  Lars Järner

 

 


facebook

Följ oss även på facebook 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.