Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Förmånligt medlemserbjudande från Danske Bank

Du som är medlem i TEV har nu tillgång till en hel del exklusiva förmåner hos Danske Bank, genom ett samarbete mellan Tandläkarförbundet och Saco. Bolån från 1,29 %, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och egen personlig rådgivare är några exempel på vad det innebär för dig. 

För dig som driver eget företag erbjuder Danske Bank dessutom ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten.

För att kunna ta del av Danske Banks medlemserbjudande behöver du uppge ditt medlemsnummer i TEV. Detta hittar du på din senaste faktura. Du kan också kontakta oss på info.tev@stlf.se eller 08-666 15 30 för att få ditt medlemsnummer. Det ska enligt uppgift även fungera att teckna sig till erbjudandet med hjälp av sitt personnummer. 


Marknadsföring i vår CV-portal!

Inom kort lanseras en kostnadsfri CV-portal för alla medlemmar i TEV. Där kan du registrera alla dina meriter, utbildningar, arbetserfarenheter och fortbildningar, samt vilka behandlingar du utför som tandläkare. Allt detta blir sedan sökbart i en portal för patienter som letar ny tandläkare - eller som vill veta mer om sin tandläkare. Vi återkommer snart med mer information om portalen och hur det går till att registrera sig. 


Stöd i ditt ledarskap

På saco.se finns guider och råd för dig som är chef. De handlar om vad du som chef kan tänka på i olika situationer. De handlar också om vad du som chef ska kunna kräva av dina medarbetare. Här finner du bl a råd om rekrytering, lönesättning, stresshantering och etik och ledarskap. 


Att driva företag - seminarium i Göteborg

Har du koll på ekonomin och juridiken kring ditt företag? Anders Andersson som driver tidningen och sajten Driva eget ger lönande råd för små företag. Välkommen till Sacos seminarium i Göteborg 25 februari kl 15-18. Kostnadsfritt för alla medlemmar i ett Saco-förbund. 


Prenumerera på chefsnyheter

Behöver du hålla dig uppdaterad och få tillgång till ny kunskap, men har svårt att få tid till omvärldsbevakning? Prenumerera på Sacos chefsnyheter!

Chefsnyheterna kommer ut varannan fredag och innehåller senaste nytt om chefer och ledarskap, ofta med anknytning till aktuell forskning. Det kostar ingenting. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.